Как да постигнете чудото на живота си

12
Добави коментар
sa6eto
sa6eto

Ключови команди – II част

 

Монотонното барабанене отвлича съзнанието, като приспива лявото мозъчно полукълбо и то отпуска хватката си върху господстващата представа за реалността. След много практика временно започва да доминира дясното полукълбо и се дава воля на процеса, който Юнг нарича „активно въображение“. На езика на шаманите това се нарича пътуване. При тези пътувания можете да попаднете на картини от виртуалната сфера, които са описвани в продължение на хилядолетия от изследователи на съзнанието, представители на. различни култури,
Тези вътрешни реалности са като някаква космическа видеоигра с отделни нива и раздели. Можете да създадете виртуален вход към тези царства, ако имате желанието да отделите достатъчно време и енергия, за да постигнете необходимото състояние на транс. Всеки с достатъчно практика и мотивация може да се научи да влиза в тези необичайни реалности или картини на съзнанието. Същото може да се каже и за енергийната матрица. Всеки мо­же да научи техниките й и да влиза в специфичните поддържащи състояния на променено съзнание. Точно там, в това царство, се срещат магията и физиката, за да се обединят в едно крехко партньорство.

Един от най-добрите начини да постигнете определена цел, да се справите с някаква задача или с нещо, което ви затруднява за момента, е да ползвате като модел някой, който има необходимите способности и е в състояние да направи това, което искате да настигнете или да усъвършенствате.

Ако искаме да изживеем чудеса в живота си, трябва да се освободим от модела си за реалността и да им дадем възможност да се проявят – не като отделни събития, а като естествена ежедневна проява на вярата ни в силата на духа и енергията на морфичното поле на нулевата точка, която някои физици наричат съзнанието на Бог. Ако правим това с постоянство и последователност, ние изграждаме енергийна централа и опъваме кабелите на енергията, за да се осигури превръщането на неограничената енергия в материя, както и обратното, и то напълно естествено, като акта на вдишване и издишване.