Синхронизиране с Sexwell.bg и Sexsale.bg на онлайн магазин: Web Design Seo Forum

15
Добави коментар
plana
plana

Функционалности за Sexwell.bg и Sexsale.bg за онлайн магазини

Разработихме функционалност за автоматично импортиране и синхронизиране със системата на SexWell.BG и SexSale.BG към онлайн магазини базирани на OsCommerce, Zen Cart и техните производни Cre Loaded и Interspire Shopping Cart. Същата функционалност лесно и бързо може да се приспособи от нас и за друг тип системи за контрол на съдържание.

Цитат

Разполагаме и с функционалност за Joomla 2.5 и 1.5 за VirtueMart 2.0 и за Виртюмарт 1.0, но инфото за нея не е в тази тема която четете в момента, а тук: Sexwell импорт за Virtuemart

Тя може да се използва за бързо изграждане на sex шопове – създава се онлайн магазин, продуктите автоматично се извличат от базата данни на Sex Well и SexSale.bg и се вкарват във вашия онлайн магазин, а след това се синхронизират през определен от вас момент от време.

Това ви дава бързо запълване на онлайн магазина ви с огромни количества информация за продукти които се купуват често – продуктовата листа на SexWell.BG е от над 2500 продукта! Продуктовата листа на SexSale.BG е от около 800 продукта.

За момента това е един от най-достъпните начини за онлайн бизнес у нас – да станете дистрибутор на голяма и утвърдена търговска марка.

Кои са SexWell.BG?

SEXWELL е най-развитата верига от специализирани секс магазини в България и съществува повече от осемнадесет години. Към днес броят на техните търговски обекти е над двадесет – в София, Бургас, Пловдив, Варна и други градове. Предлагат изключително богат асортимент от разнообразни продукти с европейско качество, и голяма част от водещите световни производители в бранша: ORION, FUN FACTORY, LEG AVENUE, STUD 100, JOYDIVISION, ELECTRIC LINGERIE и др.

Характеристиките на фирмата включват:

– над 2000 артикула на склад (единственият секс магазин с такава богата наличност); – ценова листа, която е еднаква за всеки един магазин на SEXWELL, независимо от местоположението му (дали е квартален, централен или курортен обект) – най-големия вносител на подобни продукти в България – голяма отстъпка за търговеца (дистрибутора, предлагащ продуктите им)

Как работи системата на SexWell.BG Продуктите въведени в каталога на SexWell.BG се извеждат в xml файл и базата им данни се синхронизира през определен период от време.

Файла през който се извличат продуктите на Секс Уел е достъпен тук: www.sexwell.bg/products.xml

Какво прави нашата функционалност за онлайн магазини

– Свързва се със сайта на SexWell или със сайта на SexSale.bg – Изтегля продуктовата листа и я вкарва във вашия онлайн магазин – При последващо синхронизиране (извършва се от вас през администрацията на онлайн магазина ви – просто кликате на бутон в админ панела) информацията за продуктите просто се обновява.

– заглавие на продукта – цена на продукта – ID номер на продукта – категория в която е продукта – производител на продукта

Всеки момент ще добавим и функцията за синхронизиране на картинките, тоест ще се извличат и синхронизират и те. За момента модула за импортиране работи само с онлайн магазини на един език – български.

Защо ли? Информацията включена в системата на SexWell.BG и на SexSale.bg е само на Български. Каквото системата на SexWell вкара във файла, това се импортира в онлайн магазина.

Цитат

Възможно е модула за импортиране и синхронизиране за онлайн магазини да бъде доработен по специфичен начин желан от вас. Например е възможно да разработим функционалност която да работи с ценовата листа на Мост Компютри – системата на MOST Computers.

Цени за функционалността за синхронизация със SexWell: от 80 до 120 лева в зависимост от екстрите и конкретния онлайн магазин – колко е модифициран магазина.

На тази цена си спестявате седмици труд за въвеждане на над 2500-те продукта от ценовата листа на SexWell и 800-те продукта на SexSale.bg, да не говорим за труда за последващото ъпдейтване на продуктите – нещо което сега става с един клик на мишката.