Соня Гарчева :: Aqueena – Система за пречистване на водата

4
Добави коментар

Каква вода да пием?
Екологично чиста вода от природата. Вече е възмножно.

Акуина – уредът на ІІІ – то хилядолетие

Не напразно нарекохме този уред  уредът на третото хилядолетие, когато наистина стремителните промени, които настъпват в света, водят до възникване на нови проблеми.
Именно затова компанията Цептер постоянно усъвършенства своята продукция и услуги и непрекъснато разширява списъка на своите висококачествени продукти. И тези получени резултати от своите постоянни изследвания Цептер е готов да предложи на своите клиенти. Компанията Цептер развива своята дейност, базирайки се на качеството на новаторството, използването на творчески идеи и безукорно изпълнение. Именно следването на тези ценности ни позволява да постигнем такива забележителни успехи.
Цептер непрекъснато се интересува от потребностите на своите клиенти. Многогодишния ни опит в разработване на стоки, подобряващи качеството на нашия живот ни позволява да предоставяме стоки от ново поколение.

Изключително ми е приятно да представя една революционна система за пречистване на водата, която ще ви омае.

Уредът Акуина е високотехнологичен, екологичен уред, кйто ще промени нашето отношение към питейната вода. Благодарение на него, ние ще можем да имаме у дома си леснодостъпен източник на чиста и полезна за здравето ни вода
А водата – това е източникът на живот на планетата. Водата, която в течна и твърда фаза покрива 3/4 (70%) от планетата, е най-обикновеното, най-разпространеното вещество на земята. И въпреки, че е обикновена и въздействаща, водата е едно от най-удивителните и необикновени вещества. Тя е наистина едно обикновено чудо. Изключителната способност на водата като високата разтваряща способност има голямо значение за живота  – т.е., тя е инертен разтворител (не се променя химически). Именно това свойство на водата прави възможно необходимите за организма ни вещества да попаднат в нашия организъм, нашия живот и живота на бъдещите ни поколения зависи от водата.
От огромното количество вода на планетата, не повече от 0,09% е достатъчна за човешките нужди. Като имам предвид факта, че липсата на питейна вода представлява вечен проблем за съвременното човечество. Изчислено е, че дневно умират хиляди хора поради липсата на вода и консумирането на питейна такава.
Извори, реки, езера са се превърнали в истински сметища на индустриални отпадъци. И тъй като водата е универсален разтворител, концентрацията на токсични субстанции във водата се увеличава и става причинител на много сериозни заболявания.
Ако ние хората не променим отношението си към природата, и по-точно, към водата,  оцеляването на живота на земята ще бъде застрашено.
Споменах, че 70% от повърхността на земята е покрито с вода. Странно съвпадение, или може би божествено предопределение, но и в човешкото тяло съдържанието на водата е 70% от теглото (35-50л.)
Живеем в екологично замърсен век. Водата е все по замърсена. Във ІІ-ри век е имало войни за подправки, сол, а сега – войни за вода. Над 800 замърсители – тежки метали, хербициди, пестициди, органични замърсители… Най-опасното е хлорът, който се поставя за пречистване – трихолометан -> канцерогенен.

Луи Пастьор казва, че човек изпива 30% от своите болести.
H2О е извор на нашето здраве. Без вода няма живот!
При замерване се мери, там от където тръгва водата, а не там където стига. Тръбите са стари, а водата е отличен разтворител. Тя събира всичко.

Какво е Акуина?