Ванеса Уилямс ще наруши спокойствието и на „отчаяните съпруги“

3
Добави коментар
dor4eto
dor4eto

Съвсем наскоро агенти от телевизионния гигант АВС потвърдиха новината, която вълнуваше милиони американци – популярната актриса и певица Ванеса Уилямс официално ще се присъедини към актьорския състав на сериала „Отчаяни съпруги“ за неговия нов, седми поред сезон.

Ванеса Уилямс е носителка на титлата „Мис Америка ’83“ (която губи скоро след това заради появили се нейни голи снимки, с което кариерата й на манекенка приключва). В музикален аспект има издадени 10 албума, продадени в над 15 милионен тираж, 16 номинации за „Грами“ и многобройни топ хитове в класациите на Билборд. В актьорски аспект Уилямс има в CV-то си над 30 филма, както и 8 театрални постановки на „Бродуей“ и други известни американски театри. Партньори на екрана са й били Арнолд Шварценегер, Мики Рурк, Самюел Джаксън, Майли Сайръс и много други.

Създателят на „Отчаяни съпруги“ Марк Чери е бил вдъхновен за избора си от блестящото изпълнение на брилянтната, амбициозна и безскрупулна Вилхелмина Слейтър от Уилямс в приключилия вече сериал „Грозната Бети“ (изборът за Вилхелмина от своя страна пък е бил вдъхновен от ролята на звездата във филма „A Diva’s Christmas Carol” през 2000-та година).

Според думите на Чери в новия сезон на „Отчаяни съпруги“ Ванеса ще изпълнява не по-малко „змийска“ роля и ще преобърне нещата в Уистерия Лейн наопаки със сигурност.

Уилямс споделя, че на първия снимачен ден целият екип я е приел много топло и с усмивка и за нея удоволствието да се присъедини към високо-рейтинговото женско шоу е огромно. Премиерата на новия сезон се очаква през есента.