Ново българско приложение за iPhone

7
Добави коментар
yabulka
yabulka

Ново българско приложение за декорация на снимки вече е достъпно за милионите потребители на iPhone и iPod touch по света. Pimpy е приложение, с което потребителите могат да разкрасят своите снимки по лесен и забавен начин, поясниха от разработчика Underplot Apps.

Над 500-те авторски щампи с високо качество дават огромни възможности за представяне по оригинален начин. Напълно интегрирано с Фейсбук, приложението позволява на всеки с профил в социалната мрежа да изтегля и споделя там своите снимки, както и тези на приятелите си.

Pimpy е подходящо за декорация не само на портретни снимки, но и на групови снимки, снимки на домашни любимци и всичко от албумите във Фейсбук или уловено с камерата на iPhone.

Щампите са разпределени в 20 категории (рамки, балони, прически, носове, уши, очи, очила, шапки, аксесоари, татуировки, зодии и други). Поддържат се операции като завъртане, увеличаване, намаляване и преподреждане на щампите, добавяне на перспектива на декорираната снимка и на всяка щампа (3D функция), записване на снимките във фото библиотеката на iPhone и iPod touch и споделяне на снимките във Фейсбук.

Разработчикът ще добави още много щампи в бъдеще – обновявания с тематични пакети за Halloween, Коледа, Нова година и всички големи празници в календара. Приложението може да бъде изтеглено за 99 цента.

Даунлоуд: Pimpy