Добре дошли в www.gtpictures.com, декорации за вашия дом, тапети, стикери, декали, wallpaper, mural decorations

6
Добави коментар
fuzion-print
fuzion-print

Здравейте,

Сайтът „GTPictures.com“ предлага:

– направата на тапети по поръчка – богат каталог от тапетни десени за цялостно жилищно обзавеждане, включително и на детските стаи – изработва проекти за цялостна декорация на витрини, магазини и търговски площи

– търговски отстъпки за колеги от бранша

 

Сайтът GTPictures.com освен тапети по поръчка, предлага и богат избор от тапетни десени, стикери за стенна декорация, фототапети. Ние не се ограничаваме само с нашите колекции тапети. При нас може да си поръчате тапети с индивидуални цветови решения и големини, които да отговарят на вашият уникален проект. Тъй като всеки един интериор е различен, нашият екип е на разположение за консултация.

Фототапетите – сравнително новата услуга за нашия пазар, позволява всяко едно цветно изображение с достатъчно добра резолюция да бъде вписано в интериора като тапет.

Стикерите – придобиващи все по голяка актуалност, те могат да бъдат полагани на стени, по врати, мебели и навсякъде, където това позволява. Веднъж положени, в зависимост от здравината на основата, те могат да бъдат отстранени без видими последици

Препоръки за постигане на най-добрия резултат:

– полагайте върху възможно най-гладка повърхност – доверявайте се само на квалифицирани специалисти за монтажа на тапети – тапетната хартия която използваме e PVC фолио, което позволява финно забърсване, дори и миене! – не се използва тапетно лепило

Сайтът „GTPictures.com“ следи  тенденциите в интериорния и графичен дизайн и чрез своите колекции тапети и стикери за стенна декорация ви предлага един продукт на атрактивна цена.

Използването на последните технологии и партнирането с най-добрите в бранша, ни помага да откликнем по възможно най-бързият начин на вашето търсене.

Ако все още не сте намерили декориращият елемент на вашите мечти, то само се свържете с нас и вече ще го имате! Индивидуалните проектирания и консултации са напълно безплатни.