Вашият дневен любовен хороскоп

8
Добави коментар
user24
user24

сряда, 18 авг 2010 г. 10:59 ч.

Вижте какво вещаят звездите за романтичните ви отношения днес.

ОВЕН

Днес се оправдавате, че все нямате време за любов. Това, разбира се,  се случва няколко години след брака, когато страстите са утихнали и  двамата по – скоро си съжителстват, отколкото мислят за любов. Ако  планирате срещата си в леглото, това може да се окаже път към ново  изживяване.

ТЕЛЕЦ

Изчезва страстта, изненадата, взаимното желание по всяко време да се  любите. Kак при това положение да превърнем любта в нещо желано и  очаквано? Като го планираме днес например. Този подход е по-скоро ново  мислене, нова любовна култура, отколкото абсурд. БЛИЗНАЦИ Днес прекарвате свободните си часове в домакински задължения, грижи  и  така наистина не ви остава време да се отпуснете и настроите на  интимна вълна. А за да искате да се любите, на дамата ви е нужно  спокойствие, удовлетвореност, радост и не на последно място  съпричастност.

РАК

Много от вас днес занемаряват интимния си живот, без това да кара  единия или другия да кръшка. Това е парадокс. Всяко нормално същество  има нужда от сексуално изживяване. Да, желанието може да е спаднало,  но не е изчезнало. Намерете време за любовно преживяване.

ЛЪВ

Ще прегръщаме партньора си, който външно отговаря на вашите  мечти, но не ги споделя вътрешно. И обратното: ще принудите един човек  да се доказва пред вас, въпреки че в момента преживява съвсем други  неща. Бъдете психолози – малко е нужно на някой, за да се настрои на  интимна вълна.

ДЕВА

Занемареният секс ви отдалечава. Улисани в работа и задължения,    забравяте, че някога да се любите било по-важно от всичко друго. А  изчезне ли физическото привличане, неусетно двамата започвате да  оглеждате други и да мислите, че те ще ви дадат това, което постоянният  партньор вече не може.

ВЕЗНИ

Новата връзка е вълнуваща, но обикновенно не трае дълго и ние отново  се връщаме в семейното ложе. Попитайте ваш приятел, който е минал по  този път, какво най-много му е харесало в авантюрата. Той ще ви  отвърне: „Готовността на жената да ми се отдаде, неудържимото  желание да се любим и в същото време, знанието, че после ще се прибера вкъщи“

СКОРПИОН

По-добре рядко, но истинско, отколкото често, но фалшиво сливане.  Сексът в зряла възраст е по-вълнуващ именно поради осмислянето му,  пълното отпускане и освобождаването от заблудите. Днес може да  преживеете сексуален катарзис и отново да се озовете до вашата половинка.

СТРЕЛЕЦ

Гледайте на партнора като на вашето свободно, лично време, в което  можете да правите каквото поискате – да пийвате вино с човека до вас,  да говорите на избрана тема или просто да се отдадете един на друг.  Щом спрете да си създавате препятствия като „сега сме уморени“,  всичко ще е наред.

КОЗИРОГ

Нещата се променят, идва рутината и сексът вече не е толкова вълнуващ.  Изчезва страстта, изненадата, взаимното желание по всяко време да се  любите.  Ето виждате ли: с годините оценяваме не количеството, а  качеството. По-добре рядко, но истинско, отколкото често, но фалшиво  сливане.

ВОДОЛЕЙ

Да, желанието може да е спаднало, но не е изчезнало. Имате нужда от  секс по-рядко, но сте готови да го изживеете по – пълноценно. Ето защо  е добре да го планираме. Какво ще рече това? Избирайки момента за  усамотяване, да се съобразим с редица фактори: дали сме сами в къщи,  спокойни ли сме. РИБИ

Бъдете психолози – малко е нужно на човек, за да се настрои на интимна  вълна. Един комплимент, жест на внимание, признание. Откога не сте се  сещали да й кажете, че я харесвате, че още ви привлича? Занемарения  секс отдалечава партньорите. Улисани в работа и задължения, те се  забравят.

www.ivelinahristova.com