Човек се оплете в препуциума си и умря

59
Добави коментар
4ASA
4ASA

53-годишният Хикмет Халил бе намерен мъртъв в дома си вчера, след като се е оплел в препуциума си. Мъжът от кърджалийския град не е повикал за помощ, въпреки, че прозорецът в стаята, в която е открит, е бил отворен и има изглед към централната улица на града.

 

От следствието се произнесоха, че най-вероятно става въпрос за самоубийство по непредпазливост, като мъжът се е оплел в препуциума си и е изтърпял бавна, мъчителна смърт. Изненадващото е, че той е имал шанс да я избегне, стига да е използвал един от 8-те часа на борба, за да извика помощ, като навярно е щял да бъде чут от своите съседи или минаващи близо до къщата му хора.

 

Хикмет Халил обаче не искал да се поставя в ситуация, в която съгражданите му да разберат, че не е обрязан, въпреки че една от по-възрастните жени в града спомена, че има спомен да е присъствала на неговия жизнерадостен сюнет: „Абе, не помня кога беше, баба, и то май не беше на Халиловия, а на Исмаиловия Хикмет.“

 

53-годишният мъж прищипал с крахката кожичка ръкава на ризата си. Опитвайки се да измъкне къшея конфекция от своята чурка, Хикмет постепенно се озовал в незавидна ситуация. Подобно на плаващите пясъци, препуциумът му го обгръщал правопропорционално на борбата, която влагал. Така след 8-часови мъки, Хикмет издъхнал от умора и дехидратация, която била катализирана от 33-градусовата температура на сянка.

 

Това е вторият криминален случай в мюсюлманските среди, след като по-рано през миналата седмица бяха задържани няколко организирани престъпни групи от младежи, които ядяли скришом свинско.

 

zhelyo