Азис сграбчи дупето на Галена

46
Добави коментар
user24
user24

петък, 27 авг 2010 г. 16:02 ч.

Преди дни на съвместно участие на Азис, Софи Маринова и Галена, Кралят на фолка си позволи да пусне ръка на нашумялата фолк дива. Той на няколко пъти опипа секси дупето на колежката си.

Триото фолк изпълнители взриви клуб Night Flight. Нямаше човек, който да остане седнал и ако случайно наистина беше забелязан някой да седи, то това е било, за да вижда по-добре шоуто на гласовитите певци.

В един момент, както се разхождаше по сцената на клуба, Азис втренчи поглед в стегнатото дупе на Галена и изглежда не издържа на изкушението. Фолк кралят протегна ръце и сграбчи обекта на желанията си. В този момент Галена простена на микрофона  – не стана ясно от изненада или от удоволствие.

Искри между двамата продължиха да прехвърчат през цялата нощ. Клиенти на столичния клуб коментират, че на няколко пъти Азис е заставал зад Галена и леко се е отърквал в нея. Но според гостите избрали да се забавляват тази вечер именно в това заведение кулминацията на вечерта е била, когато изпълнителката на „На две големи“ се метнала на врата на Азис и увила крака около кръста му. Ромският славей се възползвал отново да опипа задните й части, а Галена бързо се върнала на пода. Той я настигнал и двамата си разменили пламенна целувка.

Освен всички хора, решили да се позабавляват с Галена и компания, на събитието бе залелязана и дизайнерката на шоуто „Споделено с Камелия“ – Теди Велинова. Тя опеределено останала много доволна от шоуто, което поднесоха тримата изпълнители.