Поп-фолк певицата Вероника става готвачка

8
Добави коментар
user24
user24

вторник, 31 авг 2010 г. 13:40 ч.

Поп-фолк звездата Вероника изненадва с добрите си попадения в готвенето, които публикува в блог с рецепти и умения, споделени от кухнята й.

Екипът на сайта ViewSofia попадна на кулинарния онлайн-кът  на певицата, който се нарича Ginger Cookies и дава перфектни идеи как да разнообразим менюто си.

Певицата е запленена по готварството от малка – едва на 9-10 години са започнали първите й експерименти в кухнята.Признава, че това й носи огромно удоволствие.

„Блогът ми е вид терапия за мен. Разтоварвам се от стреса, когато се затворя в моето царство – любимата ми кухня“, признава Вероника.

„..Но не се взимам насериозно и винаги съм настоявала пред себе си да стоя здраво стъпила на земята. Никога не съм имала претенции и да съм майстор в кухнята .Създадох този блог само защото готвенето е тази част от моя живот, в която влагам много любов и която ме кара да се чувствам наистина добре“, споделя поп-фолк певицата.

Вероника обаче не е загърбила музикалната си кариера. Тя усилено работи по новите си проекти, а един от тях е парчето „Последният ангел“. Песента вече е записана, но се очаква певицата да се заснеме и атрактивен видеоклип преди официалната й премиера.

BLife.bg