Чочо Несебърски поръчва убийството на Митьо Очите в затвора

6
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Враждата между Чочо и Митьо Очите е от доста дълго време. Тя е породена от терора, който оказва Желязков върху…

Нова война в подземния свят , нас започва това лято. От една страна на барикадата са милионерът Чавдар Александров, по-известен като Чочо Несебърски.

Той, подпомаган от Маргините, се изправя срещу Димитър Желязков- Митьо Очите, който в момента лежи в затвора в Белене, както и срещу хората му, които движат организацията.

Враждата между Чочо и Митьо Очите е от доста дълго време. Тя е породена от терора, който оказва Желязков върху хотелиерите в по Южното Черноморие, пише столичен вестник.

След убийството на Илия Павлов той завзема наркопазара по тези земи, но Александров не се съгласява да плаща данък “рекет”. Още преди две години Очите преби показно опонент пред заведение в морския курорт Свети Влас.

Това се случило по време на негова нелегална отпуска от затвора в село Житарово. Дори многото охранители не могли да спасят Чочо от шамарите, тъй като Очите се появил с най-респектиращия си бодигард – Широката.

След като Александров бил публично унизен от случката, той се заканил да отмъщава. Първо уредил преместването на Очите в затвора във Враца, където режимът е доста по-строг.

После бил очистен и аверът на Желязков – Димитър Янков. Чочо успя да разшири бизнеса си и да построи доста нови хотели по морето. За неговата безопасност се грижат 20 бодигарда, за които е построил цяла къща.

Очите не е забравил всичко това и в началото на миналия месец предприе нов ход, с който отново се разпали войната между двамата. Поръчано бе убийството на най-верния гард на Несебърски.

Целият инцидент беше представен като нещастен случай. Охранителят влязъл да покажа джет в морето, но без да подозира, че машината предварително била технически неизправна, а спасителната му жилетка – спукана.

Самият Александров получил известие от Митьо Очите, че войната тепърва започва, а убийството на гарда му бил първият предупредителен знак. Чочо пък се свързал с братята Маргини, с които поддържа добри отношения.

Според мнозина фаворит при спечелването на битката е Чочо, защото докато Митьо гние в затвора, неговият бизнес процъфтява.

01/09/2010