Честит Рожден ден Biskvitka.net / Happy Birthday Biskvitka.net » Biskvitka.net – The First Bulgarian Entertainment Portal

16
Добави коментар
Elvira30
Elvira30

Днес Първият Български Портал за Развлечения – Biskvitka.net стана на 3 (три) години!

Първият Български Портал за Развлечения – Biskvitka.net беше създаден през лятото на 2007 година от двама ентусиазирани мъже , известни тук, като jk и maicky. Идеята беше на jk и с помощта на maicky се превърна в реалност. Двамата работиха неуморно над проекта близо 10-тина денонощия. Те замислиха и осъществиха проекта – Портал за Развлечения, в който Потребители и Гости на сайта да разглеждат интересни, забавни, смешни, красиви, еротични, развлекателни и креативни снимки и картинки от Интернет. Името Biskvitka се е „родило“ спонтанно – до като си пиете кафето да има с Вас й бисквитка. А логото, което са направили не прилича на нищо и за това са го сложили. Първата новина е публикувана вечерта на 2 септември 2007 година за проба, а на 3 септември 2007 година официално са публикувани новините за деня. Най-голям интерес проявяват Посетителите и Гостите на Biskvitka.net към „Фотоподборка за деня“, „Мацка за деня“, „Креативни реклами“, „Картини за десктоп“, „Улови мига“, „Прецакани снимки“, „Баш майстор“ и темите с животни, деца и автомобили. В последно време Екипа на сайта започна да намира и публикува все повече интересни новини.

Екипът, който Ви доставя удоволствие, забавление и развлечение през свободното време е съставен от : maicky – Съавтор, Гл. Редактор и Собственик на Biskvitka.net sitt и root – Администратори на сайта komaroKiller, eeellliii, Alya – Редактори на сайта _Petia_ – Администратор на Форума

В Екипа за Порталът за Развлечения са работили и са правили много яки подборки – razboinicata, gasko, sweettenderly, dosia, jk, Akasha, Zlatina, ver_angelova и други. Абсолютно всички от Екипът на сайта работят доброволно за него и никой не получава финансова или материална изгода от него. Всеки един от тях отделя часове от свободното си време, за да може да Ви развличаме и забавляваме през цялото денонощие. Не е тайна, че пълната финансова издръжка на сайта се поема изцяло от maicky и той единствен има право на тежък глас в управлението на Портала за Развлечения. Който желае и иска да помогне за по-бързото развитие на Biskvitka.net може да изпрати SMS и/или да Рекламира в сайта (вижте тези съобщения за повече подробности). Потребителите, които са в България и извън Родината могат да помогнат на сайта, като направят Дарение за сайта. В момента сайта има нужда от още 1-2 Редактори.

За 3 (три) години в Порталът за Развлечения се регистрираха 38 112 Потребителя от 134 държави. Екипът Ви представи 11 669 новини и Вие сте написали 132 080 коментара. 72% от Потребителите и гостите посещават сайта с браузера Firefox (данните са от 02-09-2010). По Ваша молба създадох Форум, където да се забавлявате през свободното време и Чат.

Официално искам да благодаря на колегите от TopHost.bg за перфектната поддръжка на сървъра! Biskvitka.net използва услугите на TopHost.bg вече повече от 2 години и половина и от както сме при тях ние нямаме абсолютно никакви проблеми!

От името на Екипът на Biskvitka.net, искам да Благодаря на всички Потребители, които ни изпращаха и изпращат интересни и забавни новини в пощенската кутия. Най-активните са : miyomi, samiyo, Albyto, INTRUDER, paf4o, Apostol, sure.check, Kitty … и много други. Ако желаете да изпратите някаква интересна или забавна новина от Интернет, може да го направите на [email protected], но първо вижте това съобщение! Благодарим Ви предварително за помощта!

– Според статистиката на Biskvitka.net – най-много коментари са написали: Jenny (7010), INTRUDER (4044), paf4o (3030), jorji (2564), miyomi (2289), tigar (2127), booreto (1918), koolboy (1459), treska_dyalana (1437), adobe (1333) … Вие сте невероятни! Благодарим Ви, за коментарите! Чрез тях ние се ориентираме кои новини се харесват и си заслужава да ги поддържаме. Молим Ви, по възможност коментирайте на кирилица! – Според световната статистика в Biskvitka.net преобладават повече мъже от колкото жени. Най-много посетители има на възраст от 18 до 34 години. По-голяма част от посетителите посещават сайта от работните си места. Трафикът на Biskvitka.net съставлява 2.161 от всички юзери в България. Всеки един посетител разглежда средно 3.7 страници на ден. 19% от посетителите използват Търсачката на сайта. В момента Biskvitka.net заема 236 228-то място в сравнение с всичките милиарди Портали, сайтове и блогове в света и е оценен на световната борса за сайтове за 31 157,49 долара (преди 1 година,, когато исках да продам сайта световната му цена беше малко над 26 000 долара).

Екипът на Biskvitka.net – Първият Български Портал за Развлечения ще продължава и в бъдеще усилено да работи за Вашето добро настроение!Честит Рожден ден, Приятели на сайта!Обичам Ви!