Гергана Кочанова: Девствеността ми отне футболист от ЦСКА

5
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Светската мълва преди време я свързваше в афера с Николай Маринов – Маргина, но официално тя призна само връзката си със…

Гергана Кочанова е „Мис България – Вселена 2007”. Учила е в САЩ. Завършва право в Софийския университет. Топ модел на „Визаж”.

Светската мълва преди време я свързваше в афера с Николай Маринов – Маргина, но официално тя призна само връзката си със защитника на „Локомотив-Сф” Иван Бандаловски, пише blitz.bg.

– Първата ти любов? А първият път? – Първата ми любов се казва Николай Дойчев, играч на ЦСКА. Бях на 16, когато започнах да излизам с него, и връзката ни продължи цели 3 години. Логично той беше и първият мъж в живота ми.

– Любимото ти място за секс? – Любимото ми място за секс си остава леглото, макар че обичам и да експериментирам и да правя по-различни неща.

– Ти все още си твърде млада, но все пак – имала ли си много любовници и любови – известни, богати или какви мъже са те? – Аз все пак съм на 23 години, не бих казала, че съм имала много любовници. Имала съм 2 любови. Не са били нито известни, нито богати – просто двама мъже, появили се в различен етап от живота ми.

– Обичаш ли флирта – как и с кого? – Не, не обичам да флиртувам. За мен това е загуба на време и сили. Тъй като самата аз съм много откровен човек и държа на яснотата в отношенията ми с останалите, предпочитам, ако някой ме е харесал, да дойде и директно да ми го каже, а не да се мъчи да ми праща сигнали или нещо такова.

– Обичате ли да гледате заедно с партньора ти порно? – Според мен няма човек, който да не обича да гледа порно, или ако някой твърди обратното, не е докрай откровен. Аз също гледам понякога, а когато се гледа с партньора, е още по-интересно.

– Каква е в леглото Гергана? – Зависи много от човека. Ако е някой, с когото наистина искам да бъда, съм мила, романтична, секси, страстна… Ако обаче искрата е угаснала, ще съм си просто… заспала.

– Смяташ ли, че само любовта е основание за секс?

– Да, разбира се. За мен любовта е не само основание за секс, а и задължително условие, за да се случи второто. Не мога да легна с някого, в когото не съм влюбена.

– А сексът за една нощ? – За да се получи хубав секс за една нощ, е много важно и двамата партньори да са настроени на една вълна, да нямат очаквания за след това и да искат просто да се позабавляват.

– Любимата ти поза/манипулация в секса? – Забелязала съм, че винаги стартирам с мисионерската поза, а после се развихрям…

– Нестандартни места, на които си правила секс? – Най-нестандартното като че ли е автомобил. Беше доста екстремно!

– Сексуалната ти фантазия? – Да бъда с моя мъж-мечта, който да е винаги готов за секс, да иска да го правим постоянно и на най-невероятни места. Искам да ме познава перфектно, да знае какво харесвам и да се разбираме само с поглед.

– Колко време можеш да издържаш без секс? – Колкото повече не правя секс, толкова повече не ми се прави. И обратното. Докато бях в САЩ при баща ми например, не съм правила секс с мъже. Това означава, че съм издържала около 8-9 месеца без секс.

– Изневерявала ли си ти самата и защо си го направила? – Да, изневерявала съм и не го смятам за нещо лошо или за грях. Защото когато съм го направила, винаги е имало нещо, което да ме подтикне – изневяра на партньора ми или провал на връзката ни с него.

– Размерът на мъжкия полов орган има ли значение? – Разбира се, че има значение.

hotnews.bg