Рисунките издават характера на мъжа

40
Добави коментар
reina
reina

Рисунките издават характера на мъжа

Ако искате са надникнете в душата на любимия си човек, обърнете внимание какво рисува, когато е замислен. Психолозите твърдят, че рисунките, които един мъж „драска“, могат да разкажат много интересни неща за него.

Кръгчета и спирали – бъдете наясно с факта, че той не се интересува от вашите грижи и очаквания. Той мисли само и единствено за своите удоволствия. Ако го видите да рисува спирали, бъдете нащрек – той е много бесен и всеки момент може да избухне.

Кръстчета – ако един мъж рисува кръстчета, значи го измъчва чувство за вина. Той със сигурност не знае как да започне разговора и как да обясни грешката, която е допуснал. Никога не го атакувайте с упреци, а бъдете мила и му помогнете да изясни случилото се.

Геометрични фигури – вашият любим е строг и си знае цената. Той не се интересува от мимолетни срещи и безумни авантюри. Понякога е доста груб и казва истината без да увърта излишно нещата. Колкото по-остри са ъглите на геометричните фигури, толкова този човек е по-агресивно настроен.

Цветенца и слънчица – макар рисунките му да са весели, той истински страда. Чувства се неуютно, самотно, тъжно. Той мечтае за истинска любов и повече нежност. Проявете търпение и изслушайте монолога му.

Човечета – вашият възлюбен има нужда от помощ и приятелска подкрепа. Трудно му е да вземе сериозно решение и въпреки опитите си да изглежда сериозен и категоричен, той страда от комплекси и боязливост. Обсъдете нещата откровено и му помогнете в този тежък за него момент.

Гирлянди – той е отегчен и еднообразието го задушава. Мъжът до вас има доста променлив характер и почти никога не знае какво иска. Ако искате да сте заедно, поговорете с него – в противен случай рискувате да му омръзнете твърде бързо.

Чудеса.нет препоръчва и: