Кои са трите най-смъртоносни руски магии?

5
Добави коментар
ledzep
ledzep

Кои са трите най-смъртоносни руски магии?

Руският маг Влад Савенков се усмихва, когато по питаме вярно ли е, че прословутите руски магии са най-страшните и опасни в света. „По-опасни са, отколкото си мислите” – отговаря той. И подробно разяснява, че съществуват цели 3 групи магически практики, водещи до смъртта на противника.

„Първата група е свързана с добавянето в храната на човека на специално приготвена омагьосана добавка. Това може да бъде вода, получена след измиване на покойник, на част от умряло животно или отрови, забъркани от различни треви. Човекът, опитал тази храна, обикновено умира в рамките на срока, определен в ритуала – за 2-3 дни.

Втората група магии за смърт са чрез предметна магия. Най-често се използват кокоши яйца, трупове на змии, жаби или плъхове. Всеки предмет може да бъде кодиран за смърт с конкретен магически ритуал.

Третата група магии, които могат да погубят човек, се правят чрез изработването на восъчна или глинена кукла с образа на жертвата. Магическите ритуали най-често се правят, като куклата се пробожда с игли в зоните на очакваното поражение”, пояснява Влад Савенков. И уточнява, че и досега в селцата край Москва и Санкт Петербург е пълно с вещици, които практитуват смортоносния ритуал. Според мага жестоките пожари през август в Москва са предизвикани най-вероятно с магическа намеса.

Чудеса.нет препоръчва и: