Водата гони уроките

6
Добави коментар
Kapitolia11
Kapitolia11

Отпадналостта и неразположението са симптоми на урочасването

Ако сте здрави, но сте отпаднали и без желание за живот, то значи някой ви е урочасал.

Колкото и наивно да ви звучи това, ако се замислите, че не друго, а именно негативната енергия, изпратена във ваша посока е причина за неразположението, може дори името на конкретния завистник да изникне в съзнанието ви.

Отрицателно заредената енергия лесно пробива аурата на човек и дори когато тя не е търсена и нарочна, причинява редица нещастия на урочасания. Това е така просто защото някои хора имат „лоши очи”.

За това, че сме урочасани, съдим по появата на някой безпогрешни симптоми. Става дума за споменатата вече отпадналост, постоянното чувство на умора, липсата на настроение, както и главоболие, което не се влияе от никакви терапии. Апатията, сънливостта и равнодушието също са явни признаци за това, че сме „хванали” уроки.

Макар и неволно „лошите очи“ урочасват

В подобен случай как най-лесно можем да възстановим вътрешната си хармония? Чрез водата! Тя е незаменим другар в борбата срещу всяка прокоба.

Различните вярвания по индивидуален начин представят качествата на живителната течност. Едно от заклинанията срещу уроки гласи, че в буркан се налива вода. В нея се хвърля щипка сол. След което една след друга се палят три кибритени клечки, като със запалването на всяка се изрича „В името на Отца, и Сина и Светия Дух. Амин! ”. Неизгорялата част от всяка клечка хвърляйте в буркана с вода.

След това трябва да се наведете над водата и дванадесет пъти един подир друг да изречете молитвата: „В името на Отца, и Сина, и Светия Дух, Амин! Запази, Господи и защити, скрий раб божий /рабиня божия/ – името на човека – от черно, от жълто, от кафяво, от сиво, от бяло, от мъжко, от моминско, от детско око, от мисли, от разговори, от зли хора. Не говоря аз, говори Пресвета Богородица с устните си, със светия си дух”.

Напръскайте след това себе си или урочасания, ако е друг човек, три пъти с тази вода, наръсете и дрехите и леглото му. Същият ден страдащият на няколко пъти трябва да пие от водата и да мие лицето си с нея, за да отмие уроките.