Абдикиралата „Мис Русе 2010“: Обещавали са ми от екскурзии до роли в Холивуд!

9
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Адриана Секуличка е манекенката, която се отказа от титлата си „Мис Русе 2010“, след като във „Facebook” бе подета кампания против избирането й.

Адриана Секуличка е манекенката, която се отказа от титлата си „Мис Русе 2010“, след като във „Facebook” бе подета кампания против избирането й. 20-годишната брюнетка е студентка.

За интимния си свят, любовни трепети и страсти тя за пръв път признава пред вестник „Шоу”!

– Следиш ли изявите на новата „Мис Русе” – Емилия Кънева, аз лично я гледах в „Тази сутрин” по bTV и ми се видя скромно и много симпатично момиче. Ти познаваш ли я лично, как я оценяваш като жена? – Не я познавам. Радвам се, че не е поредната силиконова кукла. А относно това, че изглежда скромна – не е чак толкова добра атестация за момиче, свързано с модата. Скромността е за други професии – тъкачки, готвачки или хигиенистки.

– Какъв е интимният живот на едно младо, но отворено момиче, доколкото забелязвам? – Между отворена и арогантна границата е голяма.Интимният ми живот е разнообразен и щур, но си е интимен и не всеобщо достояние.

– По светски събития те виждат повече в компанията на „Мис България – 2009” – Антония Петрова, отколкото в солидна мъжка компания!… Криеш избраника на сърцето си или в момента си волна като птичка? – Вече мога да кажа, че се наслаждавам на свободата си и на компанията на прекрасните си приятелки.

– Кога за пръв път се освободи от девствеността си, как протече събитието и как го преживя? – Беше с голямата ми любов… и беше наистина незабравимо! Имате ли една седмица за останалите подробности?

– Колко мъже като бройка си имала досега като интимни партньори, с каква продължителност като връзки? – Не си водя списък. Била съм и в двете крайности. Най-дългата ми сериозна връзка е 2 години без изневери, но не отричам, че след това съм имала флиртове и за 1 вечер…

– Кое е най-фрапантното неприлично предложение, което си получавала досега? – Всички са си фрапантни… обещавали са ми от екскурзии до роли в Холивуд!…Секс за пари и секс с жени!

– А такова, на което не си устояла и си се отдала сладко? – Щом е сладко, значи не е неприлично!… Сладко е, когато е с любимия човек, тогава всичко е позволено!

– Какво са ти казвали мъжете след любовен акт? – Ха-ха-ха… Не са ме оценявали като запорожец или ферари… Думите в тези моменти са излишни!…

– Самата ти как се определяш в леглото– страстна и ненаситна лъвица, нежна хетера или непредсказуема Месалина? – Зависи от настроението – мога да бъда каквато си поискам… Моята артистичност ми помага да съм дори една Раймонда Диен или Евита Перон, когато се наложи. Та нали мъжете обожават силните жени.

– Имаш ли намерение да увеличиш бюста си подобно на твоите колежки, които поголовно си насложиха кубици със силикон? – Все повече ценя естественото във всяко едно отношение… Но се научих и никога да не казвам никога. Така че очаквайте продължение!… Или –увеличение.

– Размерът има ли значение и какво? – Разбира се… огромно значение във всички насоки!… Стига да не е размер на дългове и празни обещания.

– За теб какво друго има значение в секса – кое те възбужда като манипулация или като дадена част от тялото на мъжа, който предпочиташ? – Най-важни са привличането и химията…Мъжът трябва да знае как да те докосне, за да настръхнеш! Понякога искам да се чувствам като стара телефонна централа – отвсякъде се пъха или изважда по нещо!… Ха-ха-ха, нали не ми вярвате?

– Коя е най-ерогенната ти зона, която може да те накара да „виеш” от удоволствие и наслада? – Големият пръст на левия крак… ха-ха-ха… Жените имаме много ерогенни зони, но малко мъже успяват да ги открият. Смятам да напиша упътване за българския мъж. Нещо като стоте национални туристически обекта!

– Познаваш ли добре твоята G-точка и как правиш така, че партньорът ти да разбере, че това е точното място за твоето удовлетворение? – G-точката е на края на думата Shopping… другото идва само! /Смее се… – б. а./

– С кой известен български мъж би искала да правиш бурен и див секс без задръжки? – Вече съм го получила. Сега следва да изпълня чуждестранните си желания.

– Най-смелата ти еротична фантазия, опиши я подробно! – Най-смелата би била с Дейвид Бекъм или Виктор Валдес… Иначе наскоро една приятелка ми разказа за преживяването си върху джет в морето и звучеше доста екстремно и привлекателно!…