Таблица с Букмейкъри – Как и къде да залагам онлайн?

3
Добави коментар
zhivka
zhivka

 

Betfair с лиценз за България и €30 бонус !!!

 

За да ви ориентираме при изборът ви на букмейкър сме изготвили сравнителна таблица с букмейкърски къщи проверени от екипа на сайта, които през годините са доказали своята лоялност към клиентите си. Подбраните от нас букмейкъри отговарят на изискванията на европейското законодателство и имат многогодишен опит в областта на спортните и други залози. Ние от екипа на zalozi.bg залагаме и препоръчваме Bet365 и Sportingbet

Избор на букмейкър

Правилният избор на букмейкър е едно от най- важните условия за постигане на успешни залагания в интернет. Към настоящия момент има около 500 букмейкърски компании , опериращи във виртуалното пространство и разбира се не е нужно да се регисрирате във всички тях. Нашият екип ви съветва да си отворите сметки във повече компании от нашият списък (като това не е необходимо да става веднага, а с течение на времето). Този ход ще ви помогне да спечелите пари, като се възползвате от бонусите за нови клиенти които предлагат всички букмейкърски къщи.

 

Най-добрия онлайн букмейкър

Bet365 е световният лидер в сферата на футболните и спортни залози, онлайн хазарт и игри. Той е най- популярния букмейкър в България и от 2008 е преведен на български език. Предлага най- добрите промоции и бонуси на интернет пазара! Букмейкъра е филтриран от България и е необходимо да използвате алтернативни URL адреси.

Едно от най- големите предимства на онлайн залозите е , че след като определите събитието на което желаете да заложите, Вие разполагате с много по голям избор на коефициенти и това ви дава възможност да заложите на най- високия от тях. В България съществува само един букмейкър- Еврофутбол, който е монополист и предлага доста ниски и неконкурентни коефициенти на пазара. Точно това предизвиква интереса на българските играчи към чуждестранните компании, които ви предоставят правото на избор от доста добри и високи коефициенти.

Друг доста добър избор за залози в интернет са онлайн борсите Betfair и Betsson. Това са сайтове където играчите играят едни срещу други, което означава че вашата евентуална печалба няма да е от букмейкъра а от друг играч заложил на обратното и не е познал. При борсите за залози вие сами определяте коефициентите на залагане а борсата удържа 5 %.