Списание с дебеланки удря конкуренцията

131
Добави коментар
user24
user24

сряда, 29 сеп 2010 г. 15:59 ч.

Just As Beautiful показва само по-закръглени модели на своите страници и не съдържа никакви идеи за диети. Мотото на списанието е, че жените трябва да се харесват такива, каквито са – независимо от размера на дрехите, които носят.

Първото лъскаво списание, предназначено за по-пълни жени, излезе на британския пазар, а амбициите на издателите му са бързо да добие широка популярност.

Just As Beautiful използва по-сочни модели и категорично няма да снима жени, които са по-слаби от мярка 14 (L и XL по български стандарт), пише списание „Дейли мейл”.

Списанието ще публикува статии на модна тематика, готварство и стил – но няма да включва никакви съвети за отслабване!

„Повечето хора смятат, че трябва да се променят, защото постоянно са атакувани с послания, че трябва да изглеждат като кльощавите модели по кориците на списанията”, заяви главният редактор на списанието Сю Томсън. Тя допълни, че читателките на Just As Beautiful трябва да се чувстват добре в своята кожа и да са истински щастливи.

По думите на Томсън външният вид трябва да бъде преосмислен и да бъде поставен на заден план там, където принадлежи – в секция забавление, наред с модата и грима.