Палта-пелерини превземат есента видяна 10305 коментари 0

10
Добави коментар
gossipgirl
gossipgirl

Пелерините правят своето голямо завръщане през тази есен!

Женствени и стилни, практични и съчетаеми с всичко, палтата-пелерина се оказват перфектният завършек на есенния гардероб.

Трендът се роди по време на ревютата на творци като Chloe, Celine, Alexander Wang, Alberta Ferretti, Yves Saint Laurent и Jaeger London.

 

 

Вдъхновени от предците им от далечния 19-ти век, пелерините доусъвършенстват своите кройки и могат оптически да променят формата на тялото, така че да скрият недостатъците и да акцентират на предимствата.

Например, ако имате тяло с крушовидна форма, трябва да изберете палто-пелерина с подплънки на раменете и колан. Така ще създадете хармония в пропорциите и впечатление, че фигурата ви е с формата на пясъчен часовник.

Дамите с голям бюст, които се притесняват, че с връхна дреха като пелерината ще изглеждат по-едри е добре да се ориентират към по-вталени и прилепнали към тялото модели и да избягват разкрояващите се и свободно спускащи се надолу.

Палтото може да се комбинира с почти всичко – от дънки и клинове, през поли и официални панталони.

За да ви е по-сладък животът, отдайте се на изкушението Bad Angel.

Bad Angel – Can you resist?“

Стани фен на страницата на Bad Angel във Фейсбук и всеки петък до края на месеца може да спечелиш подарък от томболата между всички фенове. Покани свои приятели да станат фенове, но побързай – само до 1 октомври!

А тези от вас, които още не са разбрали за невероятния фрапе-ликьор Bad Angel, могат да прочетат повече за него тук