БЕБЕЗОНА – Бонбонена къща за кукли от чекмеджета

10
Добави коментар
kamitoo
kamitoo

Зарадвайте малкото си момиченце с чудесна къща за кукли, която можете да направите заедно. Намерете някое старо нощно шкафче с две чекмеджета, пригответе си цветни хартии, лепило за дърво и хартия и по желание спрей за дърво в желания цвят.

Ако има нужда, изшкурете леко чекмеджетата. Измерете внимателно и изрежете две полици от шперплат. Закрепете ги на желаното място с лепило и няколко гвоздейчета. Съединете двете чекмеджета с гръб едно към друго. Можете да направите това с по една закована летвичка от двете страни, която е захваната и и за двете чекмеджета.

Ако желаете напръскайте обилно със спрея, за да боядисате в розово, синьо или друг предпочитан цвят. Изрежете парчета тапети, опаковъчна хартия и каквито шарени парчета намерите, дори и плат и започнете „обличането“. Залепете тапети, килим, покрив и прозорци. Можете дори да залепите дърво и птички, а защо не и домашен любимец.

Обзаведете къщата с кукленски мебели, а ако нямате подходящи, можете да направите почти всичко от кибритени кутийки, картонени опаковки от сапун и други, които също да облепите с цветна хартия. Настанете куклите в новия им дом и им направете кукленско чаено парти.

Рециклиран приказен дворец

Детски автомобил от кашони

Спечели цифрова фоторамка от SONY и BEBEZONA.bg! Кликни тук!