Интересни идеи за декорация на дома с тикви

5
Добави коментар
anelia_77
anelia_77

157

 
1
2
3
4
5

(212 гласа, оценка 4.99 от 5)

Интересни идеи за декорация на дома с тикви 4.99 от 5 от общо 212 гласували.

Интересни идеи за декорация на дома с тикви

Предлагаме Ви няколко интересни  идеи за декорации на дома. Използвайки само няколко тикви и малко боя може да създадете невероятно интересни и оригинални украси за вашия интериор.

 

 

Дързък дизайн

 

Добави цвят и стил върху тикви с графични ивици. На първо място, боядисайте цялата тиква черно. Когато изсъхнат, създайте уникален дизайн чрез изстъргване на черната боя, за да са разкрие оранжевата тиква отдолу. Може да използвате боядисаните тикви като вази, само пробийте тесен отвор в центъра, достатъчно голям да побере някоя ваза. Поставете вазата в дупката, след това се добавят цветя.

Симпатични Хелоуин Котки

 

Създаване на малки котенца от тикви и хартия. На първо място, почистете всяка тиква, за да може да се покрият по-добре с боя. Боядисайте тиквите в различни цветове, като приложите два или три слоя боя (нека боята изсъхне между отделните слоеве). Начертайте носа, устата и мустаци на всяка тиква с черен маркер. Очертайте очите и миглите с маркера. Боядисайте вътрешната част на очите бяло, оставете да изсъхне, а след това добавете зелени ириси, очертани в черно. Нарежете форми на ухо от картон или твърда хартия и с горещо лепило ги залепете на място.

 

Вижте още …

източник: www.bhg.com