Интервю с Кристина Сунгарска – адвокат и нумеролог

3
Добави коментар
temi
temi

Какво е да си успешен адвокат и да зарежеш кариерата си, за да се занимаваш с нумерология? Кристина Сунгарска ще ви отговори точно на този въпрос.

Тя рискува като се отказва от юридическата практика, за да се отдаде на хобито си – нумерологията. Кристина Сунгарска е бивш адвокат и настоящ нумеролог. Завършила е НБУ със специалност „Право“.Още от детството си проявява голям интерес към астрологията и нумерологията, който не секва и за в бъдеще. Това я кара след 5 години юридическа практика да зареже професията на адвокат и да се отдаде на своето хоби и призвание. Единадесет години се обучава при известната българска нумероложка Нели Колева. Самата Кристина пък е била учителка по нумерология на дъщерята на Митко Щерев – Александра.Кристина предлага и уроци по нумерология и всеки желаеш може да се запише на курс при нея и сам да избере нивото, до което иска да стигне.

Била си адвокат в продължение на 5 години и не си изгубила нито едно дело. Кога и какво те накара да захвърлиш тази професия и да се отдадеш на нумерологията? Кристина Сунгарска: Не ми бе толкoва лесно да се разделя с професията си, защото завърших образованието си с желание, а и съвсем на сериозно си представях кариера на адвокат. В практиката си отбелязах доста успехи, но това не ме направи пълноценна и щастлива. Радвах се, че можех да помагам на хората, но не беше  „правото” подходящата професия за това. Разделих се с професията си съвсем внезапно. Решението ми дойде като гръм от ясно небе за всички, които ме познаваха, най-вече за родителите ми. Отдадох се на нумерологията, защото тя ми беше верен другар през всички години на израстване и развитие. Помагаше ми в работата и в личния живот. Тя беше онова хоби, което превърнах в професия. Минах през  една много тежка година за да проверя силата на това ми решение и сега съм повече от щастлива, повече от благодарна, изпълнена с умиление, когато виждам какви чудеса мога да върша, защото най-накрая и се доверих. (на нумерологията)

Колко време ти отне да усвоиш нумерологията и кой ти помогна? Кристина Сунгарска: Стана съвсем случайно, ако човек може да предположи, че има случайни неща. Бях на 17 години, когато гледах едно сутрешно предаване,  в което беше поканена Нели Колева, която обясняваше за силата и значението на цифрите. Бях изключително скептично настроена, даже ми се стори необяснимо как числата могат да бъдат съветници на хората. В един по-късен период може би година след това, сама отворих езотеричните книги и с това започна моя интерес към астро и нумеро знанията. Намерих Нели Колева и от направената и нумеропрогноза за мен останах като попарена, защото нещата, които чух, не влизаха нито в плановете ми, нито пък проявявах определена интуиция относно истинността на казаното. Тръгнах си много ядосана, още по-скептична и невярваща, докато не се случиха първите стъпки, показващи, че прогнозата ще се окаже вярна. Върнах се след още една година при нея с цел да остана толкова години, колкото са необходими, за да се науча, за да се развия, за да разширя съзнанието си за прозрение, на което тогава не се доверих. Какво всъщност е нумерологията – наука или нещо друго? Кристина Сунгарска:  Минаха 11 години, в които методично и с лекота Нели ме посвети в нумерологията, но от няколко години аз сама доразвих и обогатих в едно по-мащабно учение, дори посвещение. То обединява всичко, което е писано в сферата на нумерологията, а и добавя още нови прозрения за вибрациите, направляващи съзнателния живот. Ако смятаме, че математиката е наука, то нумерологията е нейно проявление. Всички въпроси (задачи) имат решение (резултат) и разбира се коства много усилия, за да постигнеш непоколебимост и вяра при решаването на най-сложни и заплетени ситуации.

Необходим ли е талант и дарба, за да се занимаваш с нумерология и въобще какви качества трябва да има човек, за да бъде нумеролог? Кристина Сунгарска:  Необходима е вяра, за да може да се работи спокойно и уверено с числата. Трябва да си изпитал един път тяхната сила и възможности и тогава от само себе си идва интуицията сам да тълкуваш значенията и съветите, които дават. Аз изпитах тяхното влияние, когато не вярвах в тях. Предлагаш и редовни курсове по нумерология. Колко време е необходимо, за да се усвои цялото знание на нумерологията? Кристина Сунгарска: Направила съм курса в три нива, като всяко увеличава интензитета на усвояване на познанието. Целия курс е приблизително 3 месеца, като всяко от нивата е между 20 и 30 дни, в зависимост от способностите на курсистите (дали им трябва повече време или се справят добре за по-малко). Курсистите ми имат превъзходния шанс да се уверят в нумеро-принципите и да сравняват както със себе си така и  с близките си. С миналото си, с настоящето и с възможностите в бъдещето. Какво е за теб нумерологията – хоби, постоянна професия, забавление? Чувстваш ли я като твое призвание и средство да помагаш на хората? Кристина Сунгарска: Тя е всичкото това – хоби, професия, удоволствие. Чувствам я като мое призвание и като избрана да помагам на хората чрез нея.

С каква нагласа идват при теб? Вярват ли хората, че ще им помогнеш или подхождат с недоверие? Кристина Сунгарска: Повечето идват с доверие, много от тях ме познават от дълги години и сега се връщат отново за съвети, други, които за първи път се сблъскват, идват за решаване на сериозни проблеми, а други – просто от любопитство. А как ти самата се запали по нумерологията? Не беше ли една от много скептично настроена по отношение на нея? Кристина Сунгарска: О, да! Бях много скептично настроена, но както казах по-горе , когато изпиташ един път влиянието на цифрите върху съдбата си, или по-точно, когато осъзнаеш, че цифрите имат съдбовен характер, всяко съмнение остава без почва. Така и се запалих. Сега горя за това познание със сърце и съм изключително благодарна за избора на съдбата да ми разкрие нещо много по-вълнуващо и истинско от „правото”.

От какво се интересуват хората, които идват при теб, какво ги тревожи? Кристина Сунгарска: Тревожи ги липсата на интуиция, какво ще стане с близките им, с тях самите, с проблемите им, с любовите им. Всички хора се интересуват от професионална и лична реализация, здраве. Интересуват се от евентуални „изненади”, от промени. Интересуват се за подходящо и неподходящо време за реализация на мечтите си и тяхната възможност. Интересуват се от потенциала си от посоката, която трябва да поемат за да не се изгубят, когато са объркани. Какъв е положителният ефект от нумерологичната прогноза за хората? Успяваш ли да се усмихнат, да проявят смелост и т.н.? Кристина Сунгарска: Щастлива съм, когато видя човек да осъзнава проблема си през погледа на нумерологията, да намери смисъл в изживяното и да придобие сила да се справи. Нумерологията маха булото на заблудата и илюзията, тя отваря очите на хората и им дава начин и вяра за да продължат в правилната посока. Понякога съм срещала хора , които много трудно се разделят с илюзиите си и разбира се ми е по-трудно да ги убедя в щастието, което ги очаква ако се разделят с тях. Обикновенно им казвам срокове в които те сами да се убедят и след това контактите са ни далеч по-лесни. С много радост споделям, че по-скоро хората след срещата си с мен и нумерологията се усмихват по-често и проявяват смелост или търпение, когато това им е нужно.

Ще споделиш ли кои са някои от по-известните хора, които търсят помощта ти? Кристина Сунгарска: Митко Щерев, Александра Щерева, Орлин Павлов, Бойко Борисов, Теди Церовска, Ирина Папазова, Николай Големанов, Митко Щирков, Радослав Тошев, известни и не толква известни адвокати, лекари и спортисти.

Как възприема семейството ти фактът, че се занимаваш с нумерология и на практика си захвърлила дипломата си? Кристина Сунгарска: Не е толкова лесно да повярваш в бъдещето на тази професия. По земните и прагматични хора биха ме разбрали по-трудно, защото за тях основното е да намериш сигурност и защита от гладни дни. За мен е по-лесно да се впусна в подобно приключение, защото смятам, че няма нищо сигурно и си струва да опиташ да осъществиш дадена мечта или порив, колкото и на пръв поглед да изглежда несигурно, защото когато вършиш нещо с голямо желание и обич, то рано или късно става твой съюзник. Родителите ми са сериозни и прагматични хора, отгледали са ме с много любов и очаквания и може би не приемат напълно тази промяна, но когато ме виждат щастлива и спокойна, нямат аргументи с които да ме убедят в техните убеждения. Промени ли себе си и начина си на живот, след като започна да се занимаваш с нумерология? Кристина Сунгарска: Животът ми стана по-добър, благодаря за всеки ден от него, защото сега правя това, което мога най-добре. Живея без страх от бъдещето и не се притеснявам и обвинявам, когато бъркам. Мога да прощавам и си прощавам. Имаш ли намерения отново да се върнеш към адвокатската професия? Кристина Сунгарска: Не

Чувстваш ли се като един успял човек? Кристина Сунгарска: Чувствам, че най-накрая съм в покой и мир със себе си и с тези, които живея, контактувам. Не чувствам напрежение и агресия и затова успявам.

Снимки: Личен архив 11.10.2010/Интервю на Ели Йорданова