Как да запазим кожата си млада?

3
Добави коментар
temi
temi

Цялостна обновяваща грижа против бръчки Liftactiv Retinol HA от Vichy
Запълващо действие + незабавен изглаждащ ефект. Действа върху всички типове бръчки, независимо от стадия на формирането им. Ново поколение Ретинол + А (умножава клетките) – незабавен изглаждащ и обновяващ ефект. Хиалуронова киселина (увеличава обема на междуклетъчното пространство) – запълващо-филър действие.Liftactiv Retinol HA околоочен крем от Vichy
Запълващо действие + озаряващ ефект. За чувствителна зона около очите. Двойна гел-емулсия: освежаваща и подхранваща с немазен завършек. Изглаждащо, запълващо и омекотяващо действие.
 Eucerin Хиалуреа дневен крем за лице, 50 мл – 39,75 лв
Дълготрайно предпазва кожата от изсушаване и облекчава усещането за изпънатост. Специалната комбинация от 5% Уреа и Хиалуроносигурява интензивна хидратация, като в същото време намалява появата на фини линии и бръчки. Предпазва кожата от фотостареене. За ежедневна грижа при суха и много суха кожа с фини линии и бръчки. Подходяща основа за грим. UVA защита.Eucerin Хиалуреа нощен крем за лице, 50 мл – 39,75 лв
Нощна грижа за суха и много суха кожа с фини линии и бръчки. Специалната комбинация от 5% Уреа и Хиалуронова киселина осигурява интензивна хидратация, като в същото време намалява появата на фини линии и бръчки. Серамид 3 подпомага регенерацията на кожата през нощта.Осигурява интензивна хидратация и регенерация през нощта. Намалява появата на фини линии и бръчки.
 Nivea Visage Q10 plus Anti-Wrinkle, 50 мл – 19,80 лв
Разработен в съответстие с познатата Anti-Wrinkle Care System, сега вече и подсилена с увеличена UVA защита за по-добри резултати в предотвратяването на бръчките. Увеличава естественото ниво на Q10, бори се с бръчките в дълбочина и прави кожата видимо по-гладка. Предотвратява появата на бръчки благодарение на увеличена UVA защита и SPF 15. Незабавно подчертава естествения цвят на кожата, благодарение на специалната комбинация от хидратация и лек цветен оттенък. По-гладка кожа, която изглежда по-млада.
 Garnier Ultra Lift дневен крем, 50 мл – 17,49 лв
Грижа срещу бръчки и стягащ ефект. Първата двойно действаща формула с Про-Ретинол, извлечен от природата в изследователския център на Garnier. Про-Ретинол: действа като ефективен запас на Ретинол, който: има възстановяващо действие върху епидермиса и участва в борбата срещу бръчките и повяхналата кожа. Той подобрява клетъчния метаболизам на клетъчно, на епидермално и дермално ниво: регенерира клетките на кожата, стимулира синтеза на колаген за да запълни бръчките отвътре.
 Redermic [+] с термална вода La Roche-Posay, 40 мл – 49,20 лв
Първият продукт с противостареещо действие, който се бори с микровъзпалителния процес, отговорен за стареенето на чувствителната кожа. Крем за ежедневна грижа, който коригира бръчките в дълбочина и придава гладкост на кожата чрез реконструкция на кожната тъкан. Иновативната му формула комбинира в себе си активни съставки, които действат на различна дълбочина и взаимно потенцират ефекта си: за инхибиране на микровъзпалителния процес: Neurosensine (пептид, който забавя процеса на стареене); за възстановяване на тъканите на кожата: Madecassoside (95% пречистен екстракт от Centella Asiatica), Витамин С и Хиалуронова киселина.
 Avon Anew Platinum серум, 30 мл – 52 лв с подарък елегантен часовник
Първият продукт формулиран с технология Paxilium, който спомага за възстановяване на младежкия контур на лицето. Paxilin е протеин, който спомага за запазване на цялостната пълнота и форма на клетката близка до тази на младата клетка. С възрастта нивото на Paxilin в клетките намалява и в резултат клетката губи младежкия си контур и се отпуска. Технология Paxilium е формулирана, за да стимулира допълнително производство на Paxilin с 60%. След една нощ кожата на лицето и шията се усеща повдигната, а дълбоките бръчки редуцирани. След две седмици дълбочината на хоризонтално изразените бръчки на шията намалява, отпуснатата кожа на шията и под брадичката е повдигната и стегната. Използва се сутрин и вечер.
 Енергизиращ коктейл „Еколаген” [3D+] от Oriflame, 30 мл – 25,90 лв
Бързодействащ, двуфазен серум против бръчки. С висока концентрация на Трипептид комплекс и хиалуронова киселина за овлажняване на кожата и изглаждане на бръчките. Естествените масла оставят кожата приказно гладка. Използвайте преди дневния или нощния крем за максимален ефект. Подходящ за всеки тип кожа, особено суха.
 White Caviar Illuminating Serum от La Prairie
Избелващите кожата съставки на този мощен серум – най-концентрираната формула в White Caviar Illuminating Systeme – действат на всички нива при образуването и натрупването на пигменти, за да заредят кожата с енергия и светлина, и да й осигурят равномерен и сияен тен. Предотвратява образуването на възрастови петна, намалявайки производството на меланин и възпрепятствайки транспортирането му към клетките. Високоефикасен анти-пигментационен комплекс, съставен от диолова киселина, витамин С и олигопептид-34, се прицелват в пълната гама пигментационни проблеми, включително възрастови петна, мелазма и тъмнооцветени пигментации. Високи дози от Golden Caviar екстракт, богат на омега-3 мастни киселини, стяга и подхранва кожата с помощта на витамини, нуклеинови киселини, фосфолипиди ш протеини.
 On-The-Move-Cream от Juvena of Switzerland
Първата грижа против стареене „в движение” от Juvena. В течение на деня ни първоначалното усещане за свежест и комфорт и сияйността на кожата изчезват – лицето изглежда все по-стресирано и много по-безцветно, отколкото предполагаме. Базиран на уникалната SkinNova SC Technology, този нов крем с включен в състава му Light-Shadow Equalizer (балансьор на светлината), е способен да изравни светлините и сенките върху лицето. Той уплътнява кожата отвътре и хармонизира сенките, фините и по-дълбоки бръчки. Резултатът: свежа, нова кожа. По всяко време, навсякъде. Винаги, когато пожелаете. On-The-Move-Cream е първият анти-ейджинг крем „в движение”, който може да се нанася навсякъде, по всяко време, под и над грима.
 Крем Nirvanesque от Nuxe, 50 мл – 60 лв
Изглажда, успокоява, релаксира първите бръчки със семена от син лотос и мак и корен от алтеа – нова формула. Иновативен продукт, който прониква дълбоко в епидермиса, за да се справи с първите бръчки. Неговите патентовани съставки, ексклузивни за Nuxe, комплекс от семена на син лотос, мак и корен от алтеа, спомагат за намаляване на микро обтягането на кожата, постигайки изключително изглаждащ и релаксиращ ефект. Междувременно Calmosensine® и екстрактът от акмела изглаждат и релаксират кожата. Амарантът създава удивителна кадифена текстура, която обгръща кожата с невероятна мекота и моментално я заглажда. Чертите на лицето изглеждат озарени от щастие, докато видимостта на фините линии и бръчките е намалена. Съставки: комплекс от семена на син лотос и мак, алтеа, амарант, Calmosensine®, екстракт от акмела, масло от ехиум, етерични масла (палисандрово дърво, кориандър).
 Флуид против първи бръчки Initiatic Fluide от Lierac, 40 мл – 75 лв
Действа в сърцевината на клетките, за да стимулира и защити активността на митохондриите – клетъчни органоиди, чиято основна функция е доставяне на енергия на клетките. Initiatic e идеалното взаимодействие между научно откритие (високо-технологичен пептид със съдържание на 5 аминокиселини) и силата на растенията (високо-енергиен ексктракт от лиции с изключителни анти-оксидантни свойства). Възстановява оптималния клетъчен метаболизъм и коригира появата на първи бръчки. Реактивира и стимулира активността на митохондриите. Видимите следи на стареене изчезват, а появата на първи бръчки е забавена. Кожата е гладка и хидратирана, а тенът – свеж и сияен. Състав: ексклузивен комплекс (3%): високо-технологичен пептид + екстракт от лиции; хидратиращ растителен комплекс (5%): растителен полизахарид+растителен глицерин; матиращ растителен агент (0.5%).
 Дневен крем срещу стареене за сияйна кожа Vital Light Day от Clarins, 50 мл
Експертна грижа срещу стареене, формулирана с три изключителни растителни екстракта, които стягат кожата, възстановяват сиянието и жизнеността й, намаляващи с времето. Богат крем за красива и сияйна кожа. Противобръчкова грижа, която стяга, изглажда и озарява кожата. Намалява пигментните петна и изравнява тена. Съставки: Cochlearia officinalis (пореч) и екстракти от Waltheria (растение от семейство слез): стягат кожата и подобряват отразяването на светлината за по-сияйна кожа; екстракт от Spergularia (коленчица): изравнява тена, като намалява хиперпигментациите.
 Възстановяващ крем против бръчки Anti-Wrinkle Repairing Treatment от Collistar
Ефективен против бръчките и стареенето на кожата благодарение на комплекс Dermaxyl, стимулиращ синтеза на колаген и еластин, Витамин Е и ферулова киселина – мощен антиоксидант, извлечен от ориз. Matrixin Complex и екстрати от рускус и седефче успокояват, укрепват и ребалансират.
 Дневен крем Intemporelle от Kibio
Този богат дневен крем омекотява и дава сияние. Ревитализира и защитава епидермиса ежедневно. Постепенно намалява признаците на стареене, бръчките, фините линии и предотвратява отпускането. Формула: макадамия – хидратира, омекотява и защитава; авокадо – богато на витамини А, B, C, D, E, H, K и PP – бори се с процесите на стареене, тонизира, омекотява и реструктурира; чилийска дива роза – ревитализира, бори се с процесите на стареене. 98,8 естествен произход, 86,5 органични.
 Серия за лице с шипка против първи бръчки (30+ г) от Weleda
След 30-годишна възраст линиите по лицето стават видими, кожата по-трудно се хидратира и не може оптимално да се регенерира. За да компенсира този процес Weleda ви предлага био-серия за лице с шипка – витализираща грижа, която стимулира процесите на възстановяване на кожата. Съдържащите се в продуктите чисти натурални съставки от биологично култивирани растения подпомагат намаляването на първите видими линии по лицето, поддържането на свежестта на кожата и предпазването от поява на дълбоки бръчки. Маслото от шипка спомага за запазване на еластичността и жизнеността на кожата, а изтънченият дискретен аромат на роза дамасцена хармонизира сетивата. Серията съдържа дневен и нощен крем за ежедневна грижа, капсули с масло от шипка за интензивно подхранване и околоочен крем. Продуктите в серията не съдържат синтетични консерванти, ароматизатори и оцветители.
 Хранителна добавка против стареене Expert Anti-Age Forte Pharma, 28 таблетки – 39 лв
Регенерира и възстановява стегнатата и гладка кожа, отлага стареенето на клетките, бори се с образуването на бръчки. Екстрактът от диня спомага за забавяне процесите на стареене на кожата. Една таблетка Expert Anti-Age съдържа 250 г активно вещество ActiSOD®, което стимулира механизма за синтез на колаген и оказва благоприятно влияние като намалява дълбочината на бръчките. Хайверът е жизненоважен концентрат, източник на Vitellus, основна субстанция, която стимулира подновяването на клетките. Богат на хранителни елементи, продуктът притежава възстановяващи и хидратиращи свойства. Формулата на Expert Anti-Age се допълва от ретинол (витамин A): допринася за възстановяване на кожата; морски колаген: участва в синтеза на естествено наличния в дермата колаген; екстракт от гроздови семена: ограничава увреждането на еластиновите фибри и предпазва кожата от стареене.