Диетата на Синди Крауфорд

5
Добави коментар
temi
temi

Майка на две деца, 44-годишната Синди Крауфорд все още е с фигура на супермодел. Малко целулит около стегнатото й дупе, който беше уловен от папараците и преувеличен многократно, не е “болка за умиране”.

Синди Крауфорд се храни често – поне 5 пъти дневно. “Пийте много вода, правете упражненията, които ви харесват и не пушете!”, съветва супермоделът. “Трябва да се храните често, за да поддържате енергийните нива в организма. Ако гладувате, тялото ви ще складира, всичко, което консумирате.”, допълва тя.

 

 

Синди Крауфорд – фен надиетата в “зона”

При храненето в “зона” е важно да се контролират порциите и менюто да е добре балансирано – 40% въглехидрати, 30% протеини и 30% мазнини. Последователите на диетата в “зона” се хранят често и по малко.  

“Хапвам междинна закуска преди обяд и към 4 часа следобед, така че не гладувам.”, казваСинди Крауфорд.

Супермоделът обикновено закусва овесена каша и боровинки и обядва салата с пилешко месо или скариди. За вечеря предпочита риба и зеленчуци, но понякога хапва и по малко шоколад.

Разбира се, към диетата Синди Крауфорд прибавя ежедневна фитнес тренировка, която включва 20 минути кардио, ходене или бягане по наклон, и 40 минути силови упражнения със свободни тежести. Фен е също на йогата и на Пилатес. Супермоделът има издадени 3 видеа с фитнес упражнения: “Cindy Crawford: Shape Your Body Workout” (1992), “Cindy Crawford: The Next Challenge Workout” (1993) и “Cindy Crawford: A New Dimension (2000)”.

15.10.2010/Биляна Божилова