Андрей Арнаудов ли е мъжът до Маргарита Будинова?

4
Добави коментар
temi
temi

Маргарита Будинова за мъжа до себе си – само пред списание ELLE

Този месец ELLE ще докаже, че освен познатите до момента видове богомолки, съществуват и такива, обвити в пайети, вълна или гладка кожа. За целта пред обектива на списанието застава една от най-обсъжданите жени в медийното пространство – Маргарита Будинова, позирайки с най-опасните насекоми от животинския свят, чиито женски изяждат мъжкия след любовната игра…

Скандалната красавица откровено споделя от какво се е отказала и какви жертви е правила в името на танците. Само пред ELLE тя говори за мъжа до себе си, споделяйки, че той я прави щастлива и я кара да се чувства обичана. Дали мъжът до нея е голямата й любов и дали това е Андрей Арнаудов, с когото слуховете я свързват напоследък, ще стане ясно от страниците на списанието.

В новия брой ELLE доказва, че красотата се нуждае от повече калории. Някои от най-популярните българки разказват без притеснения, че се чувстват уверени в себе си, въпреки заоблените форми и не робуват на наложените норми за красота. Ивана и Венета Харизанова са сред дамите, осмелили се да заявят, че красотата на жената се определя от самочувствието и излъчването й, а не от килограмите и размера на дрехите. През месец ноември българското издание на ELLE празнува своята пета годишнина. В юбилейното издание ELLE ще припомни най-вълнуващите и незабравими моменти, свързани със света на модата.

И още – къде в България са най-добрите любовници, колко приятели във Facebook има Джъстин Тимбърлейк и кои са българските имена в световните модни къщи, ще стане ясно от новия брой на списанието.

ELLE излиза на 20 октомври.