Пречистваща диета с кисело мляко

4
Добави коментар
temi
temi

Пречистваща диета с кисело мляко от Мария.

Изпрати своята диета!

Хамбургери, дюнери, торти… в забързаното ни ежедневие не ни остава време да се погрижим за тялото си и да му доставим така полезната храна. Аз също, както повечето от вас, се храня по този така нездравословен начин и след това се измъчвам с изтощителни диети, за да вляза във форма. Изпробвала съм всякакви методи за смъкване на килограми и се убедих, че с глад само обърквам метаболизма си.

Предлагам ви една диета, с която ще изчистите шлаките, ще се чувствате заситени и ще смъкнете необходимите килограми без страничните ефекти на диетите (виене на свят, отпадналост…) Ето в какво се състои тя:

Пречистваща диета с кисело мляко

Сутрин: кафе или чай Преди обяд: плод, но без банани Обяд: голяма порция пилешко месо + зеленчуци (може да са под формата на салата или варени) След обяд: плод Вечеря: 1 кофичка кисело мляко

Това е диетата. Спазва се 7 дни и ако след това искате да повторите, изчакайте две седмици. Аз лично тази седмица си направих едно пречистване на организма с нея и резултатът е минус 4 килограма. За да избегнете йо-йо ефекта, препоръчвам разделно хранене. Надявам се да ви хареса и да постигнете идеалното за вас тегло.

Успех на всички!

Изпрати своята диета!

(Всяка седмица една от изпратените диети ще бъде публикувана в раздел „Вашите диети“ и ще спечели награда – КНИГА!)

Диетата печели книгата„Декоративната градина“от издателство Колхида

20.10.2010/Мария