10 мъжки фрази, които могат да взривят жените

4
Добави коментар
Moetospisanie
Moetospisanie

Отношенията между мъжете и жените са предмет на разностранни размисли. В ежедневния ни съвместен живот търканията, но и страстните прегръдки вървят ръка за ръка. Понякога мъжете са способни да, буквално – „побъркат“ своите партньорки. Необходимо е само да изрекат няколко думи, за да предизвикат трясък в небето.

„Не помня такова нещо“

Това е обичайна фраза, която се произнася, когато му напомняте, че е обещал да прекара съботата с вас, защото сте казали на майка ти, че ще й помогнете с преместването на мебелите. Това, че не помниш, миличък, не означава, че не се е случило!

„На никого за нищо не съм длъжен“

Дали? Дори ако забравим за купения преди седмица на изплащане автомобил? А защо си мислиш, че аз съм ти длъжна на теб?

„Бях пиян“

Отлична стратегия: да се назовеш публично простак и след това смяташ, че имаш право да правиш всевъзможни гадости на градус.

„Защо да не караме без него? Аз контролирам ситуацията“

А защо да не си полежим само, а? На мен някак ми се иска също да контролирам ситуацията, особенно, когато става за собственото ми тяло.

„Бях зает. Работех!“

Какви ли нечовешки усилия е полагал, какъв ли хонорар са му предложили, как ли четири дни поред се е бъхтал над бюрото, че не успя да вдигне слушалката за една минута!

„Даже не разбрах какво ми стана“

Този израз върви в комбинация с „Бях пиян“. А аз много добре знам какво ти е станало, но няма да произнасям тази дума, за да не се излагам публично заради теб!

„Моята майка не ми глади така ризите“

А моята каза, че си пълен тюфлек, но кой да й повярва!

„Да си виждала чорапите ми?“

Ооооо, нашите любими чорапи! Видях ги, май. Под стола в кухнята, може би, където се беше пльоснал снощи, за да гледаш футбол след работа? Или тези, които вече трета седмица стоят на пода от твоята страна на леглото?!

„Ти си умна и ще се справиш сама!“

Сами не се справят умните, а железобетонните жени. Умните искат помощ от мъжа до тях. Ще ми помогнеш ли, сладурче? Ти си толкова умен!

Снимка: sxc.hu