Какво ще ни донесе през 2011 г. Белият заек

3
Добави коментар
Moetospisanie
Moetospisanie

Символът на 2011 е Белият заек. Той е символ още на 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2001 и 2023 години.

Заекът е семейно животно, символ на плодовитостта, потомството и спокойствието. След 2010 г., когато символът на года беше Тигърът, накрая дойде и времето на по-скопойния живот. Годината на Заека е за талантливите хора на изкуството, интелигентните хора! Въобще – за хората, които притежават доверието на обкръжението си, до тях се допитват по различни въпроси. 

Заекът е открит знак. Това ще е година на многото приятелства. Добра реколта ще дадат съвместни пътешествия и съдружия. Годината, под знака на Заека, предпазполага към общуване, постоянна комуникация, преговори, сделки и срещи. През 2011 г. конфликтите са сведени до мининум, тъй като Заекът е добър дипломат и без труд се договаря за всичко.

През годината на Заека всяка една помощ задължително ще бъде отплатена. Съветът ни е да запазите плановете и намеренията си в тайна, така ще ги запазите от нарушаване.

Тази година е посветена не само на действията, но и на размисъла и подготовката за бъдещето. За да започнете да действате, трябва да имате основа, която е препоръчително да положите именно сега.

Снимка: sxc.hu