Мазилки Флоранс

1
Добави коментар
reklamata
reklamata

Ние от Флоранс Пловдив Ви предлагаме надеждни и гъвкави решения за вашето бъдещо саниране на апартамента, дома, офиса, сградата!

С нашите строителни услуги, ние Ви предлагаме качество без аналог!

Нашите специалисти по санирането на вашия дом са на Ваше разположение! Ние санираме един път!

Ние Ви предлагаме надеждност, качество и коректност при изпълнението на вашата бъдещо саниране на имота Ви.

Свържете се още сега с нас, ние имаме решение за всеки ваш проблем нуждаещ се от компетентно мнение и адекватна оферта за изпълнение! Ние извършваме надеждно и качествено саниране на най-добри цени!

28-34 лева на кв.м с материалите

Приложение:

Седефената мазилка е декоративна мазилка с металик ефект. Наподобява старинна позлата и се използва за детайли и акценти в интериори в различни стилове. Благодарение на това с нея се създават уникални ефекти както в класически, така и в модерен стил.Освен в златен и сребърен вариант се предлага в богата цветова гама, което я прави атрактивна и за дизайнерите,търсещи ултрамодерни декоративни решения. Полагането на такъв вид мазилка придава престиж на интериора и е подходяща не само за стени, а и за други интериорни детайли.

Read more »

Приложение:

Пясъчната мазилка е декоративна мазилка с пясъчен ефект. Благодарение на това с нея се създават уникални ефекти както в класически, така и в модерен стил.Предлага се в богата цветова гама, което я прави атрактивна и за дизайнерите,търсещи ултрамодерни декоративни решения. Полагането на такъв вид мазилка придава на всеки дом уют и спокойствие, наподобява грапав тапет.

Read more »

Приложение:

Декоративна мазилка подходяща за стени и тавани на сухи помещения: жилища, офиси, търговски обекти и др. Полага се върху всяка чиста и суха повърхност, която не е алкално и водопромокаема и не изпуска оцветители при намокряне.

Read more »

Приложение:

Мраморната мазилка е предназначена за интериорна и екстериорна декорация на стените на сградите. Чрез нея се защитават и оформят декоративни външни елементи, парапети, колони и др. Подходяща е за антрета , бани, стълбища и др.

Read more »

Приложение:

Декоративна, еластична готова за полагане мазилка с акрилни и силиконови пълнители. Богата цветова гама. Използва се за декоративни цели и за осигуряване на хидроизолация на бетон, шпакловка, азбест, циментови плочи и всякакви вертикални и хоризонтални повърхности.

Read more »

Приложение:

Декоративната мазилка е предназначена за интериорна декорация. Подходяща е както за дома така и за офис сгради, хотели, търговски обекти и др. Предлага се в богата цветова гама.

Read more »

Приложение:

Минералната мазилка е предназначена за интериорна и екстериорна декорация на стените на сградите. Чрез нея се защитават и оформят декоративни външни елементи, парапети, колони и др.

Read more »