Есенен венец от помпони

9
Добави коментар
artandblog
artandblog

Създайте топлина в дома си като го украсите с цветен венец от пухкави помпони. Става бързо и лесно, но освен това е и забавно. Необходими материали:

– цветна прежда

– полар или мек вълнен плат

– кръгла форма за венец

Инструкции:

Първо изберете цветовете на преждата, която ще използвате. Колкото по-топли и цветни, толкова по-добре. Добре е също така да използвате около 5 цвята, в противен случай става прекалено шарено.

Използвайте тази статия, за да си направите и самите помпони. Ще са ви необходими около 40 бройки. Всичко зависи от големината им, големината на венеца и вашето желание колко точно да е богато.

След като сте готови с прекрасните помпони е време да си подготвите венеца. Ако не разполагате с готова купена форма можете сами да си я подготвите – от картон, пластмаса, тел или каквото имате. След това изрежете много дълга лента от плат – вида и цвета според това с какво разполагате. Ширината е добре да бъде около 10 см. Започнете да увивате около формата на венеца, така че да го покриете целия. Крайчето залепете и оставете хубаво да изсъхне.

Едва сега идва забавната част – да украсите с невероятните помпони, които сте създали като просто ги завързвате около венеца. Правете редове и сменяйте цветовете, докато не свършите помпоните. Накрая завържете или залепете примка отзад, за да може да се окачи. Източник: bleubirdvintage

Сподели:

tweet

Tags: ДекорацияЕкоИдеиНаправи си самот преждапомпониУкраса