Китарата е голямата страст на Трей Харди

5
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

Китарата е голямата страст на световния шампион от Берлин 2009 в десетобоя Трей Харди. “Майка ми ме запали по музиката, взех първите си уроци по пиано, когато бях втори или трети клас. Разбирах музиката, така че не беше трудно за мен“, обяснява чаровният американец.

 

“Наистина се наслаждавам, когато правя музика. Родителите ми ми взеха първата китара в колежа. Започнах с няколко електрически китари, сега имам няколко. Чудесно е да ги имаш, ако живееш сам. Слушам Джими Хендрикс, блус и джаз. Джон Майер е най-близо до Хендрикс и обичам да слушам и гледам това, което той прави с китарата“, казва още Харди.

“Дали съм добър с китарата? Бих казал средна работа. Нямам достатъчно време да се упражнявам да бъда наистина добър, но когато чуя хубава песен, сядам и опитвам, докато не се получи“.

“Докато бях в Германия си купих евтина акустична китара в навечерието на Световното първенство в Берлин. В свободното си време с нея правех нещо различно от това да гледам германска телевизия. Така се чувствах като у дома си.“

“Хората ме питат дали ще отида в рок група, след като спра да се състезавам. Казвам им, че “е по-добре от тренировките“.