Тайните за красота на Весела Бонева и Ваня Бонева

4
Добави коментар
temi
temi

Весела Бонева и Ваня Бонева са най-усмихнатите сестри в българския шоубизнес. Красиви, лъчезарни и очарователни. Какви са тайните за красота и модните предпочитания на Ваня Бонева и Весела Бонева и как поддържат форма?

Весела Бонева – Vessy е родена на 16.04.1988 г. в град Пловдив. Занимава се с музика от 5-годишна. През 2005 година печели наградата за БГ талант на БГ радио, а година по-късно е избрана за водеща на престижното музикално предаване “Хит минус едно”. Може би я помните и като момичето, което успя да прегърне стотици българи в рамките на инициативата „Безплатни прегръдки”.

Към второто й парче “Touch” клипът бе вдъхновен от тази инициатива и заснет в София, Пловдив и Варна, където изпълнителката раздаде стотици прегръдки. Самото видео успя да влезе директно на 6-то място престижната музикална класация World Chart Express на музикалния гигант MTV.

От месец май 2007 г. Весела Бонева участва и в първия по рода си хаус проект в България – Planet Magic Livе, с които издаде двоен авторски диск. От месец февруари 2009 г. участва в проект създаден от диско бар Брилянтин и Sin City – The Big Apple club с голям екип музиканти и изпълнители.

В репертоара бендът залага на хитове от 60-те до 80-те години. Същата година Весела Бонева записва новата си песен “Ring the bells” която окупира челните места в българските класации. Песента е включена в българския топ 5 на най-въртяните песни за 2009 година. В момента Vessy подготвя първия си самостоятелен албум.

Ваня Бонева е родена на 11.10.1984 г. в град Пловдив. Популярна е най-вече като участничка в третия сезон на телевизионното риалити шоу „Survivor“. Завършва средно образование – фризьорство. Записва се да следва „Счетоводство и контрол“ в Благоевград, но се отказва и става кадрови войник в армията.

Работи като преводачка с английски език в „Планиране, бюджетиране и съвместимост в НАТО“. Калена е да ходи по 5 километра с пълно бойно снаряжение. Води се преводач, но се е изучила на всички дисциплини – тактики, стрелба. Медиите често я свързват с популярни български мъже, но повечето са само слухове. В края на 2008 година е на корицата на списание „Плейбой“. Какви са тайните за красота и модните предпочитания на Весела Бонева и Ваня Бонева и как поддържат форма?

Как би описала красотата? Весела Бонева: Красотата е по-силна, когато излиза отвътре. От сърцето и душата на човек. Ваня Бонева: „Красотата ще спаси света!“ съгласна съм с Достоевски, хахаха!

Влюбена ли си? Каква е връзката между любовта и красотата? Весела Бонева: Влюбена съм, разбира се. Без тази силна тръпка, човек не е достатъчно силен, за да се изправя срещу трудностите, които му предоставя живота всеки ден. Ваня Бонева: Влюбена съм в живота! За мен любовта е най-красивото нещо, което може да се случи на човек!

Коя жена е по-красива – облечената или съблечената? Весела Бонева: Жената, като сътворение на природата и като част от нея, е най-красива, когато е без дрехи. Ваня Бонева: Когато една жена е красива, то това се вижда независимо от тоалет, аксесоари, грим… но като отговор на въпроса – гола!

Лесно ли сваляш дрехите пред обектива? Весела Бонева: Не мисля, че е толкова лесно. Ваня Бонева: Не!

Какъв е стилът ти на обличане? Весела Бонева: Спортно-елегантен, удобен, а когато съм на сцена – екстравагантен и секси. Ваня Бонева: Casual, спортно-елегантен, но много зависи от моментното ми настроение и това в какъв период от живота си съм навлязла.

Кои са любимите ти модни марки и дизайнери? Весела Бонева: Имам доста любими. Мога да изброя последните марки от които съм купувала дрехи – Cropp Town, Zara, Stradivarius, Bershka, а дрехите ми за сцена са от S.V Fashion Studio (Sofia) Ваня Бонева: Не съм от жените, които държат обезателно на етикета на дрехата, дори напротив! Но като цяло харесвам линията Fornarina.

Страдаш ли от шопинг мания или й се наслаждаваш? Весела Бонева: Определено имам зависимост към шопинга. Чувствам се добре, когато съм си купила достатъчно качествени допълнения към гардероба ми, които няма да стоят и да събират прах, а ще се носят ! Ваня Бонева: Не страдам от нея, но се е случвало да си повдигам настроението с безразборни покупки.

Колко чифта обувки имаш? Весела Бонева: Някъде около 50 чифта. Ваня Бонева: Моите са по-малко – около 22. Малки или големи чанти? Весела Бонева: Малки! Ваня Бонева: Големи чанти!

Какви бижута носиш? Весела Бонева: Различни като стил и цветове. Обичам гривни и колиета. Ваня Бонева: Не обичам да нося бижута, рядко нося дори обици.

Каква козметика използваш? Весела Бонева: MAC, кремовете за лице на Nivea и Victoria Secret Body lotion. Ваня Бонева: Не обичам да експериментирам в тази област, предпочитам декоративната козметика на MAC и медицинската бяла козметка на Eucerin.

С какви козметични ритуали започва и завършва денят ти? Весела Бонева: Сутрин нямам никакъв определен ритуал, но вечер като се прибера измиване на грим, масаж с крем около очите. Ваня Бонева: При мен специфичното е, че често не си доспивам и се събуждам леко подпухнала. Затова преди да стана от леглото с възглавничките на пръстите си  потупвам областта около очите. Вечер нямам никакви специфични ритуали освен старателното почистване на грима.

Какъв грим предпочиташ?Весела Бонева: Мисля, че една лека пудра през деня  с малко спирала и цвят на очите според облеклото е достатъчно, за да се чувствам добре. Ваня Бонева: Предпочитам да съм без много грим, фон дьо тен, лек руж и спирала са напълно достатъчни за дневен грим.

Кой е любимият ти парфюм? Весела Бонева: Сега съм с един наистина според мен прекрасен аромат на Giorgio Armani – Acqua di Gioia. Ваня Бонева: Често ги сменям, но от години любимият ми е на Hugo Boss – Woman.

Какво е отношението ти към пластичната хирургия? Възползвала ли си се от услугите й? Весела Бонева: Никога не съм използвала пластична хирургия, а и никога не бих искала. Ваня Бонева: Да, коригирала съм единствено бюста си и то заради пагубното влияние на драстичната загуба на килограми през последните 2 години.

Коя част от тялото си би коригирала? Весела Бонева: Никоя. Ваня Бонева: Вече никоя!

Спазваш ли диети? Весела Бонева: От време на време, когато искам да пречистя организма си. Ваня Бонева: Откакто се помня!

Кои храни присъстват най-често в менюто ти? Весела Бонева: Салати – всякакви видове, месо, ядки и други. Ваня Бонева: Зеленчуци, бяло месо, риба и ядки.

Кои са най-големите ти хранителни изкушения? Весела Бонева: Чипсове. Ваня Бонева: Тестените изделия.

Как поддържаш фигурата си? Весела Бонева: Със спорт и много анганжименти. Ваня Бонева: С диети и спорт, предпочитам тае-бо и плуване.

Колко често ходиш на фризьор, маникюрист и козметик? Весела Бонева: Сама се грижа за външния си вид. Ваня Бонева: Сами се обгрижваме с Веси в това отношение!

Обичаш ли да посещаваш spa центрове? Коя е любимата ти spa процедура? Весела Бонева: Чак процедури не съм си правила, но определено обичам парната баня, когато съм на спа. Ваня Бонева: Не ходя.

Страх ли те е от старостта? Весела Бонева: Не. Ваня Бонева: Не!

Външната красота прикрива ли недостатъците в характера? Весела Бонева: По-скоро не. Ваня Бонева: Няма цена. Каква е цената на красотата? Весела Бонева: Красотата няма цена! Ваня Бонева: Трябва да си естествен, за да няма красотата ти цена!

Снимки: 1 – DEMO+TONO, 2 – Иван Василев, 3, 5 и 6 – Лилия Йотова, 4 и 7 – личен архив 05.11.2010/Интервю на Биляна Божилова