Топ 10 снимки на деня: Най-известните лесбийки

82
Добави коментар
mayavp
mayavp

Хомосексуализмът е съществувал в различните човешки общества и през различните исторически периоди на него се е гледало по противоречив начин. Все повече хомосексуалисти обаче набират смелост да заявят публично своята сексуална ориентация, като нерядко те се вдъхновяват от почина на известните личности, които признават своята обратна наклонност. Нека видим 10 популярни  и известни жени, които признават своята би-и хомосексуална ориентация.

Джоди Фостър: тя е от малкото холивудски звезди, които предпочитат да пазят личния си живот в тайна. Все пак през 1997-ма година Алиша, както е истинското й име проговаря по темата. В кратко слово при получаването на награда на специализираното издание
„Холивуд рипортър“ тя беше лаконична, но пределно ясна, като каза:
„Моята хубава Сидни“.

Това е първият случай, когато актрисата потвърждава връзката си с филмовата продуцентка Сидни Бърнард.

Джени Шимицу: една от известните екзотични топманекенки от близкото минало е спрягана за любовни авантюри с няколко от най-известните жени, в т.ч. Анджелина Джоли, Мадона, Наоми Кембъл и Ребека Лус.

Мартина Навратилова: тя е първият състезател от високо ниво, който набра смелост да говори за сексуалната си наклонност. През изминалата година тя се сгодява за бившата «Мис СССР» 36-годишната  Юлия Лемигова, модел и преводач.

Туве Янсон: писателка, художник и илюстратор, автор на образа на Муминтрол и неговото семейство.

Синтия Никсън: по-известната като Миранда от “Сексът и градът“ планира да встъпи в брак с възлюбената си Кристина Маринони.

Синтия  получи почетната награда на Алианса на гейовете и лесбийките, тъй като тя се обявява “за“ еднополовите бракове.

Линдзи Лоън: Линдзи има уникалната способност да предизвиква скандал след скандал и потвърди бисексуалната си ориентация след връзката си с диджейката Саманта Ронсън и страстната целувка с дизайнерката дона Карън.

Мелани Браун ( Мел Б) от Спайс Гърлс: Криста Паркър и Елизабет Родригес са едно от нежните любови на шоколадовата палавница.

Марлене Дитрих: Едит Пиаф, испанската писателка Мерседес де Акоста и Грета Гарбо са били част от интимните слабости на фаталната Дитрих. Много от истините за нея стават достояние от излезнал през 1992-ра година дневник със закодирани имена и дати , на които били определяни срещи.

Роузи О’Донъл: американкста комедийна актриса признава публично любовта си към жените и това се превръща в сензация за културния живот на Америка.

Саманта Фокс: бившият английски модел и певица признава своята бисексуалност и любовта си с мениджърката Мира Стрейтън