Декоративна и бяла козметика в 1: Фон дьо тенът против пигментни петна и белези от Clinique

7
Добави коментар
mivanova29
mivanova29

Декоративна и бяла козметика в 1: Фон дьо тенът против пигментни петна и белези от Clinique
Posted by BellaDonna
Clinique,
MakeUp,
акне,
белези,
кожа,
козметика,
красота,
крем,
фон дьо тен,
хиперпигментация
12:19

1 от всеки 4 жени страда от хиперпигментация – поява на тъмни петна върху някои участъци от кожата. Неотдавнашно изследване на Clinique показа, че неравният тен на кожата е вторият най-сериозен проблем след бръчките, дължащ се на увреждания на кожата в следствие вредните слънчеви лъчи или възникващ на местата, където е имало пъпки, под формата на тъмни белези.
Тоналният крем Even Better Makeup SPF 15 се заема с разрешаването на този неприятен недостатък още след първото нанасяне и с времето способства за неговото отстраняване.
Коктейлът от антиоксиданти, включващ високоактивен комплекс от витамин С, помага за изравняването тена на кожата, придавайки ѝ свежо, здравословно сияние. А витамин Е, екстрактите от дрожди, кора на грейпфрут и бяла бреза елиминират пигментните петна и предотвратяват появата на нови.
Уникалният тонален крем защитава кожата от вредните слънчеви лъчи, благодарение на SPF 15.
Фон дьо тенът се предлага в 20 различни оттенъка, сред които със сигурност ще намерите най-подходящия за Вашата кожа. Официалната му цена е $24.50
Експертите препоръчват употребата на продукта с NEW Even Better Clinical Dark Spot Corrector ($49.50) за максимален резултат.
И двата продукта вече ги има в България.

Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.
comments powered by

2012
BlogNews Magazine. All Rights Reserved.

Designed by SimplexDesign