И акулите се нуждаят от нежност! (ВИДЕО!;)

4
Добави коментар
boqn_georgiev
boqn_georgiev

И акулите се нуждаят от нежност! (ВИДЕО!;)

Уникално видео във втората най-голяма търсачка във света Youtube може да накара човек да настръхне и същевременно да събуди у него умиление.

На кадрите се вижда как едни от най-страховитите хищници на планетата – акулите стоят мирно в естествената им среда и дават да бъдат милвани все едно човек гали домашното си куче.

Зашеметяващо!

В комбинация с музиката гледката е невероятна.

Освен това главният герой на видеото е жена – Кристина Зенато, която от години практикува тези занимания от типа “Не го правете у дома си!”

Най-невероятното е, че освен възможността да бъдат докоснати акулите позволяват дори да ги изправят с ръка на челна стойка.

И пак повтаряме, че това не са опитомени акули, тъй като във филмът на Джо Ромейро „Смъртта на Божествата“, с Кристина Зенато се опитват да отправят посланието си на цял свят, че “не всички акули могат да живеят в плен, и че оцеляването на акулите е до голяма степен наше дело.”

Тези умопомрачаващи животни на водния свят са същевременно плашещи, но гледайки видеото човек открива, че сякаш и те притежават нежна душа, която се нуждае от ласки, разбиране и обич.

бутони към социални мрежи

Чудеса.нет препоръчва и: