Stroi.bg – С грижа за вашия дом и градина – Норвежките отоплителни уреди ADAX вече в Stroi.bg!

3
Добави коментар
stroi.bg
stroi.bg

Начало
Новини
Норвежките отоплителни уреди ADAX вече в Stroi.bg!

Новини

12 ноември 2010

Норвежките отоплителни уреди ADAX вече в Stroi.bg!

Норвегия е страна със суров климат, където в продължение на три от четирите годишни времена е необходимо отопление. Повече от 50 години ADAX създава уют и комфорт и в най-северните райони на Европа. Безопасност, надежност и икономичност са отличителните знаци на тези продукти.

Електрическите отоплителни панели ADAX са предназначени за стенно окачване. Предлагат се в 16 различни размера по отношение на габарити и мощност – 400W, 600W, 800W, 1000W, 1200W, 1500W, 1700W и 2000W. Всеки панел е с вграден прецизен електронен или механичен терморегулатор и скала за стайната температура от 5C до 30C. С това позволява поддържането на желаната температура според функционалните изисквания на отделните помещения. При отопление на по-големи площи панелите могат да се комбинират както и да бъдат свързани в система с централно регулиране и програмиране. Ниската температура на корпуса прави отоплителните панели ADAX безопасни при допир и позволява окачването им върху всякакъв вид стенни облицовки – дърво, фазер, тапети. Те са влагоустойчиви и пожаробезопасни. Вградената термозащита изключва отоплителният панел в случай, че отворът в горната част бъде покрит дори частично (дреха, кърпа).
ADAX може да поддържа плюсова температура (около 5C) с минимален разход на електроенергия. Това предпазва водопровода от замръзване и е приложимо във вили, къщи и складове.
ADAX е предпочитан при отопление на хотели заради възможността за отопление на отделни стаи.
ADAX не заема място, не изисква трифазно захранване или подсилена инсталация, монтира се бързо и лесно без къртене и прах.
Тайната на изключителната икономичност на ADAX не е само в прецизния терморегулатор, но и в специалния конвекторен нагревател. Голямата площ на топлоодаване предизвиква интензивна конвекция което осигурява равномерна температура в цялото помещение.
Ниската температура на нагревателният елемент предпазва въздуха от изсушаване и свежда до минимум прахоизгарянето. Това прави ADAX безвреден за астматично и алергично болни. Скосеният профил на горната част на панела насочва топлинния поток далеч от стената – навътре в помещението.

Спестете с ADAX!
Към отоплителния панел може да се включи микропроцесорна приставка за икономичен режим на работа, която по зададена от вас програма автоматично ще понижава стайната температура през нощта и през деня, когато сте извън жилището и съответно ще осигурава желаната температура, когато помещението се обитава. Това ще понижи разхода на електроенергия с 30% без да наруши вашия комфорт

Продуктите с марка ADAX можете да видите ТУК!
всички новини

Контакти

Stroi.bg

гр. София ул. „Брегалница“ 109

Тел:+359 88 221 86 18+359 88 457 73 43

Факс:+359 2 423 98 38

E-mail:[email protected]

Новини
6/04/2015

Работно време в почивните дни:

още

16/03/2015

Рециклираща кампания Bosch:

още

всички новини