Свалете 10 кг с диетата на Кайли Миноуг

5
Добави коментар
Moetospisanie
Moetospisanie

За 3 седмици с диетата на Кайли Миноуг може да свалите 10 килограма. Предпочитаният плод за приложение е розовият грейпфрут – той е богат на витамин С и бета каротин. Той съдържа също така ферменти, които изгарят мазнините, и понижава консумацията на калории на ден с близо 800.

Като всяка нискокалорична диета, тя може да нанесе на организма ви врема. Не са изключени хранителни разстройства, тъй като първоначално започва стопяване на мускулна маса, а не на натрупани мазнини. Следствието е – нарушаване на обмяната на веществата. Колкото повече мускулна маса имате, толкова по-активен е метаболизмът ви. Ако той се забавя, организмът ви всъщност активира натрупване на мазнини.

Все пак ето какво представлява диетата на Кайли Миноуг – а последната е популярна с ниския си ръст, но прекрасната си фигура!

Закуска: половин грейпфрут, 2 яйца и парче бекон; Втора закуска: половин грейпфрут, салата, парче месо по собствен вкус. Обяд: половин грейпфрут, зеленчуци с месо; Вечеря: чаша доматен сок или обезмаслено мляко.