Благоприятни китайски йероглифи за късмет и щастие

5
Добави коментар
mivanova29
mivanova29

Благоприятните китайски йероглифи са едно от най-мощните и ефективни средства на Фенг (Фън) Шуй за привличане на определен вид късмет. С тяха помощ Вие можете да активирате не само конкретен сектор от Ба Гуа, но и качествено да подобрите енергията Ци (Чи) във Вашия дом. Йероглифите „Богатство“ и „Пари“ можете да поставите дори в чантата си или на тези места, в които съхранявате пари. По този начин Вие ще привлечете енергията на богатството и значително ще увеличите доходите си.
Считайте благоприятните йероглифи за свой талисман. Като цяло китайците обичат и искрено вярват в силата им, а силната вяра в нещо е най-важната част от магията 🙂 Ето защо тези йероглифи са популярни не само в Китай, но и в цял свят. Дали ще повярвате в тях или не е Ваша воля, но можете поне от любопитство да изпробвае силата им… в крайна сметка това няма да Ви навреди по никакъв начин 🙂
Можете да се опитате да ги нарисувате или прекопирате сами върху подходяща хартия, да ги принтирате, пирографирате или резбовате върху парче дърво, но основното нещо, което трябва да правите, докато вършите това е да се концентрирате само върху желанието, което искате да се осъществи и късмета, който искате да привлечете. Някои хора рисуват йероглифите дори върху стена от дома си, ако стилът на интериора им го позволява, като едновременно с декоративния елемент внасят и самите магически свойства на избрания знак.
Представяме Ви най-популярните и ефикасни йероглифи, които се ползват от векове: 1. Йероглифът „Двойно щастие“ ще Ви донесе сбъдване на всичките Ви мечти и ще допринесе за хармония в брака и семейството. Тъй като йероглифът е двоен, той ще помогне само на Вас, но и на Вашата половинка.
Ако подарите някому този йероглиф, то това е израз на желанието Ви този човек да бъде щастлив и проява на дълбоко и искрено приятелство. 2. Йероглифът „Богатство“ способства за увеличаване на приходите и придобиването на най-различни материални блага. Този йероглиф може да се постави в зоната на богатството, чантата, портфейла или други места, в които съхранявате пари и бижута. Този знак привлича не само материални блага, но и духовни, създава положителна Чи енергия в дома и офиса. 3. Както може би се досещате, йероглифът „Пари“ е най-масово използваният. Внася богатство и пари на местата, в които се намира. За разлика от „Богатство“, този знак привлича именно „парична“ енергия и способства увеличаването на източниците, които могат да Ви донесат доходи. 4. Йероглифът „Просперитет“ подобрява начина на живот във всичките му аспекти. Ето защо той може да бъде поставен във всеки от секторите Ба Гуа, който искате да подсилите допълнително. Този символ ще донесе в дома Ви късмет, здраве, любов и материално благополучие. 5. Йероглифът „Щастие“ пробужда духовната сила и вътрешната енергия. Понятието за щастие е различно у всеки, така че за някои този знак ще донесе любов, за други здраве, за трети материални облаги. 6. Йероглифът „Изобилие“ ще донесе в дома Ви изобилие от това, което най-силно желаете – било то слава, успех, късмет или любов. Този знак, както и „Просперитет“ привлича позитивна енергия във всички житейски аспекти и може да се използва заедно с друг йероглиф, символиката на който е важна за Вас в дадения период. 7. Йероглифът „Изпълнение на желанията“ способства пробуждането на енергията, която е свързана с Вашите мечти и желания. Добре е този знак да бъде във всеки дом, тъй като благоприятства реализацията на всичките Ви планове, както от личен, така и от делови характер. 8. Йероглифът „Делови успех“ е удачен както за бизнесмени, така и за хората-творци. Той привлича клиенти, бизнес-партньори, гарантира успех във всички начинания, способства раждането на нови идеи и възможности. Този символ е прието да бъде поставян в офис, на работното бюро или в домашния кабинет, за да подобри необходимата енергия. 9. Йероглифът „Любов“ привлича енергията на Любовта, подпомага постигането на дълготрайни, взаимни чувства, а в брачния живот допринася за хармония и разбирателство. Този знак не само укрепва връзката, но и потушава конфликтите.
Поставете го в зоната на любовта и брака и сами ще забележите благоприятната промяна на нещата. 10. Йероглифът „Вечна любов“ ще Ви дари с плама на вечната и неугасваща любов. Този символ се използва в качеството на любовен талисман, за да не може нищо и никой да разруши връзката Ви с любимия човек. 11. Йероглифът „100 години щастие в брака“ говори сам за себе си. Този знак способства за крепките съпружески взаимоотношения и щастието в брака. Използва се като талисман за семейството и предпазва от завистта или намесата на трети лица. 12. Йероглифът „Здраве“ както се и подразбира подпомага за доброто здравословно състояние и бързото излекуване от дадена болест. Може да се носи и като талисман, закачен на верижка от сребро или кожа. 13. Йероглифът „Дълголетие“ е символ на здравето и дългите години живот. Това е един от най-популярните подаръци за близки хора.

*Специалистите съветват да не използвате всички йероглифи в дома си – максимум 3, разположени в удачните зони.
Ако подарявате някой от тях и сте изработили символа сами, то трябва при самата направа да съсредоточите позитивните си мисли върху избрания човек.

Вижте още: