MAXIM излиза с 3D съдържание на голи мацки и Nokia N8

14
Добави коментар
JimRaynor
JimRaynor

Доживяхме го, ей! 3D съдържание в списание и безплатни очила в комплекта. Не знам дали това е процесът на аналогизиране на дигитализацията, но идеята е интересна и ако си купите декемврийския брой на MAXIM, който вероятно и без друго четете, ще я видите реализирана със собствените си очи.

Корица на този брой и честта да бъде първата полугола мацка в 3D фотосесия отива за Лора. Коя е Лора, по дяволите? Ами момичето било водеща на женско предаване по BBT, за чието съществуване изобщо не подозирах, но явно има с какво да привлече аудиторията, както и сами виждате от снимките, макар и малко мъгливи. Сложите ли си хартиените 3D очила, които ще намерите в списанието, всичко си идва на мястото – образът се прояснява и Лора ви става някак по-близка.

И тъй като блогът ми не е за обзор на мъжките списания на българския пазар, макар че като нищо може да си отворя такава рубрика, ще вметна, че въпросната 3D мацка дискретно рекламира смартфона Nokia N8.

Enjoy със снимките, а ако искате full experience, знаете къде се продават списания.

Ако този пост ви се е понравил, покажете го с един благодарствен Like или споделяне на линка към приятели, а повече снимки от фотосесията на Лора вижте след скока…

PS: Този месец в България излезе и още едно списание с 3D съдържание – Intro. Хвърлете едно око тук.

Тук ще се върнете в трети клас и часа по Труд и техника…

Мостра – това се получава, ако сгънете хартийките правилно.

И тук започват вашите 3D приключения с Лора…

Продължават и на следващите страници, но вече се появява и Nokia N8…

Не, няма да видите кроп на друга част от снимката…

Има си и рекламно фолио на смартфона. И то е 3D!

3D киното в мола е 12 лв. Стига толкова като за без пари…

 

И благодарности на chilko, че раздуха за три-де броя 😉