Тереза Фидалго / Бялата Лейди

460
Добави коментар
PhantomUser
PhantomUser

Прибирах си аз след приключението си с плащането на разни сметки за ток, вода и т.н., а когато се прибрах, видях, че имам доста съобщения в Скайп, които гласят за 26 годишнината от смъртта на Тереза Фидалго. Всъщност получавах ги през изминалите няколко дни, но днес беше кулминацията.
В статията няма да Ви обяснявам колко са ми дотегнали плашливите спамерчета, а по-скоро ще се опитам да обясня какво всъщност е Тереза Фидалго(Teresa Fidalgo).
Това е Бялата Лейди на Португалия. Представлява измислен женски призрак. Казва се, че когато някой я види, ще умре скоро. Всичко това разбира се са поверия, които ги има в много страни, но просто Бялата Лейди е под различни имена и сюжетите на историите не са съвсем идентични.
Тук ще разисквам Тереза Фидалго, а именно измисления персонаж от видео клипа, който сте изгледали в началото на статията.
Там може да видите/чуете 2 млади момчета и една жена, които пътуват с кола. Единият от пътниците заснема пътуването с видео камера. В последствие по пътя виждат стопаджийка, която качват в колата си, може би с цел да помогнат.
После става инцидент, като на камерата се вижда ужасното лице на Бялата Лейди, но вече започнах да се чудя защо Ви обяснявам какво се вижда във видеото, като идеята му е да се изгледа…
Пред журналист от канал TVI, продуцентът на видеото(David Rebordão) признава, че историята е измислена и мистериозния персонаж бил създаден от самия него.
Надявам се, че след като прочетете това, ще спите спокойно и най-вече, че ще спрете да ми изпращате просташки съобщения в Скайп.

Благодаря Ви.

*Резервен линк, ако горния клип бъде изтрит: Тереза Фидалго / Бялата Лейди