Как да организираме щуро детско парти за детски рожден ден

5
Добави коментар
akvarelo
akvarelo

Подготовката на всяко празненство е  важнo и също толкова вълнуващo колкото и самото парти. Веселите детски рожденни дни и тържества изискват добра организация и  нима не сме готови на всичко, за да видим светещите от щастие очи на любимите си хора и да чуем думите: „беше несравнимо”, „великолепно“, „искам пак“. Ние, като специалисти на веселите детски партита, ви представяме списък от последователни стъпки, който може да ви помогне при организиране на всеки детски рожден ден или празник.
Започнете с подготовката минимум 3 – 4 седмици преди събитието. Така ще разполагате с достатъчно време за да премислите всичко необходимо за детското парти.

– Списък с гости – Направете списък с всички близки и любими хора от обкръжението на рожденика ( празнуващия). Имайте предвид,  че не всички ще присъстват на събитието.

– Изберете тема – Темата придава специален дух на партито. Акцентирайте върху нещо любимо и специално, което ще внесе незабравим аромат и ще направи празничната фиеста различното преживяване. Ако партито е изненада, предварително проучете какви са интересите и какво би зарадвало празнуващия. Децата обожават тематичните партита. Представяме ви списък с предлаганите от нас детски тематични партита.

– Подходящо място – Изборът на място не е маловажно решение. Ресторантите и  детските парти центрове са навсякъде.  Изключително подходящи са отворените и просторни помещения за топлите месеци. Не изключвайте варианта  с домашната обстановка. Резервацията на  място би следвало да е съобразена,  както с  комфортa и пространството, така и с храните и напитките, удовлетворяващи както малчуганите, така и възрастните.

– Изготвяне и изпращане на покани –  Би следвало поканите да са съобразени с тематиката на детското парти.

– Забавления – Направете списък с игри и забавления, съобразени с възрастовите особености и интереси на гостите и рожденика. Хвърлете един поглед сред нашите  весели предложения.

– Аксесоари и декорация – Предвидете всички необходими аксесоари за игри и  забавления. Представяме ви  урок за ръчна изработка на парти шапка и урок за парти аксесоари.  Направете обстановката уютна с подходяща декорация. (цветя, балони, маски, шапки, конфети…) Закупете награди  за всяко дете.

– Храни и напитки – Предвидете детско и вегетарианско меню съобразено с възрастовите особености. Напоследък много се шуми около вегетарианството и здравословното хранене.

– Избор на торта – съобразен с повода и тематиката.

– Брой на гостите – Важно за предвиждането на количеството храни и напитки, е да проверите ориентировъчно, колко от гостите ще присъстват на събитието.

– Потвърдете резервацията за помещение, торта, храни и напитки. Закупете всичко предвидено до тук, като аксесоари, награди и т.н.

– Подходяща музика – Направете списък с подходяща музика. Ако сте наели  DJ , който да се погрижи за това… още по-добре.

– Фото-албум или видео заснемане – Подгответе  камерата или фотоапарата. Така спомена за празненството ще е вечно жив. Ние ви предлагаме уникален фото-албум и професионално заснемане.

Гмурнете се в морето сред положителни емоции и се насладете.