Как се прави самохипноза

10
Добави коментар
sa6eto
sa6eto

Онази част от нас, която ни свързва с Космическото Съзнание се нарича Висш Разум или Висш Аз. Той е скрит дълбоко в подсъзнанието ни. Най-лесният метод за достигане до него е хипнозата.

Отпуснете се, бавно всишвайте и издишвайте. Оставете очите си затворени. Започнете да броите от 20 до 1 като си представяте как потъвате все по-навътре и по-навътре в някакъв кладенец или слизате по вита стълба. На всеки пет казвайте на себе си „по-дълбоко“, „още по-дълбоко“. Като стигнете до 1 ще можете да изввършите визуализация. Това е да извикате картина пред вътрешния си взор.
За да можем да предизвикаме едно събитие чрез визуализация, трябва да го свържем с универсалния Източник – Космическото Съзнание или Кетер. Точката на енергийното свързване е Коронния Център – този на върха на главата ни. Почувствайте този център и предайте визуалното съобщение (това, което си представяте) на Космическото Съзнание така, сякаш предавате писмо по електронната поща. Отбележете всички подробности. После спрете визуализацията и „излезте от кладенеца“ или „се качете нагоре по стълбата“.