ТОНИ ДЖИ ИСКА РУСО В КОМПЛЕКТ С ЛАМБОРГИНИТО ЗА КУЧЕТО СИ?!

8
Добави коментар
Lady123
Lady123

ТОНИ ДЖИ ИСКА РУСО В КОМПЛЕКТ С ЛАМБОРГИНИТО ЗА КУЧЕТО СИ?!

December 4th, 2010
Автор: admin

Тони Джи разкри, че в крайна сметка не той е станал притежател на гривната на Питър Ийстгейт. Въпреки че колоритният покер играч обяви публично, че ще направи всичко възможно да купи златната гривна от WSOP 2008 на Питър Ийстгейт, за да направи подарък на кучето си Заско, се оказа, че Тони не е успял да се сдобие със заветното бижу.

След като преди две седмици гривната бе пусната на търг в Ebay, бяха получени общо 81 оферти и в крайна сметка титлата бе продадена за впечатляващата сума от $147,500. Щастливият притежател обаче не се казва Тони Джи и кучето му няма да носи гривната от WSOP на врата си.

Преди няколко дни Тони потвърди информацията със следната публикация в своя блог:

„Не аз спечелих търга за гривната на Питър Ийстгейт от WSOP 2008 в Ebay. Залагах, докато гривната не стигна шестцифрена сума, с което събрахме солидна сума за благотворителност. Кой спечели търга? Честно казано не знам. Може би скоро ще разберем от Wikileaks.“

Типично в свой стил, колоритният Тони не пропусна да коментира и наскоро обявеното на търг от Ванеса Русо жълто Lamborghini Gallardo с шеговит тон:

„Видях, че Ванеса Русо е обявила на търг жълтото си Lamborghini Gallardo в Ebay. Ако тя влиза в пакет с колата, ще я взема с удоволствие, за да вози моят Засko. Той го заслужава!“

Харизматичният провокатор сподели още, че наскоро е получил имейл от немския професионалист Томас „Buzzer“ Бил, който предложил на Тони своята гривна от  WSOPE – първата такава, спечелена на WSOP Europe  – на цена от $50,000.

Ключова дума: , че

Ако искате да научавате първи всичко най-интересно от света на покера и във фейсбук, станете част от нашето покер общество само с един клик: