3 лесни проекта за коледна украса

9
Добави коментар
Domabg
Domabg

3 лесни проекта за коледна украса

Публикувана на: 6 Дек

Коментари: 0

Ще ви представим една поредица от лесни, евтини и ефектни коледни декорации със цветни текстилни ленти.
3 проекта
В проектите са използвани, цветни ленти, с ярки и наситени цветове, които може да намерите във всеки един магазин за текстилни изделия.
Цветни свещници

Коледа без мъждукащите светлини на запалена свещ губи своето очарование. Няколко съвсем обикновенни свещници може ефектно да се декорират с цветни ленти. За целата са ви нужни лепило, метър, ножичка, цветни ленти по избор. Измерете височината и залепете най долният пласт от материала. След това нанесете по височина няколко лентички, а след това в средата. Вашите свещници са готови.

Цветни коледни дръвчета

Използвайте картон, или някаква твърда хартия, с която да направите конус. Първо нанесете един цвят в основата на конуса, след като приключите с нея с лента от органза прикрепете в основата, за да задържите конуса, без да се развали формата му. След това по избор, може да опашете целият конус с цветни лентички.

Цветни КОЛЕДНИ гирлянди от текстил

Помните в училище как сме правили хартиени гирлянди. Сега може да направите същите такива, но с цветни ленти. Вярвам, че това ще е забавно както за вас, така и за децата. Та нали празниците са за това: за да са щастливи децата.

Как да ги направите: нарежете цветните лентички с размер около 10 см. след което направете кръг и го залепете с двойна залепваща лента.След това направете втората и я закрепете по същия начин, но поставена вече на първата. Продължете така до дължината която ви е нужна.

снимки: www.bgh.com

Сподели

3 лесни проекта за коледна украса