Малко идеи за коледна украса

13
Добави коментар
kidi
kidi

Малко идеи за коледна украса

декември 8th, 2010 ˑ Категория: Любопитно ˑ 
1 Коментар

Коледната треска настъпва с всичка сила. Времето, което остава до празника е все по-малко и освен да тръпнем в очакване на тихата и свята нощ, трябва и активно да се подготвим, за да бъде празникът прекрасен за всички.
Украсата на дома е един от основните елементи на празника. Понякога отнема доста време, но ефектът си заслужава усилията.
Ние ще ви предложим няколко по-нетрадиционни идеи за коледна украса, които можете да реализирате с помощта на децата.
Много ни допадна идеята за изработка на коледна украса от шишарки. Интересна е, малко по-различна и със сигурност нейното създаване ще се превърне в забавна игра за всички.

Може да използвате, по ваш вкус, и други предмети или дори храни, които имате вкъщи, като примерно стафиди или мандаринки, или пък орехи.

Украсете шишарките с малки звънчета, които ще потрепват от движението на въздуха.

Или пък боядисайте шишарки с бронзова боя и ги завържете с интересна панделка в сребърен цвят. От шишарки може да изработите и коледен венец, с който да украсите вратата на дома ви.
Пуснете си весели коледни песнички и изваждайте от шкафа ножичките и лепилото. Коледната украса е прекрасен повод да прекараме повече време с децата си и да се веселим заедно, в очакване на празника.

Очаквайте скоро още идеи

Хо-хо-хо …