Соня Васи: Фред Дърст не става за нищо

43
Добави коментар
kiksy
kiksy

Соня Васи мина отново през България и докато беше тук, не пропусна да се снима отново. Този път тя ни предизвиква от новия брой на FHM – 13 поред.

В текста около иначе привлекателните снимки Соня споделя и доста неща около личния си живот. „Фред Дърст не става за нищо. Запознахме се на наш концерт, той каза, че ще ни помогне да си намерим китарист, но излъга. Беше ясно, че иска да излиза с мен. Още на втория ден ми написа любовно писмо, което два дни по-късно беше изпратил на Бритни Спиърс“, разказва Соня Васи.

Специалният брой, с който списанието отбелязва първата си годишнина, излиза в XXL формат. В него също така са включени горещи снимки и интервюта на Мис България 2005 Росица Иванова, на 19-годишната Мелена от Турция, на възхитителната 22-годишна студентка по туризъм Ралица и на още много знойни красавици.

На въпроса за специалните места, които я предразполагат към еротични преживявания, Роси Иванова признава, че лесно може да бъде съблазнена на плажа. „Обичам морето, морският вятър ми действа доста секси…“, споделя тя. „Еротично също може да е преживяването в сауна, в някой спа център…“ По публикацията работи: Екип на Dnes.bg