Подарък според зодията – I част

2
Добави коментар
marketinggod
marketinggod

Могат или не звездите да ни помогнат в избора на подаръци?

С приближаването на празниците започва и голямото чудене какъв подарък да изберем за любимите хора. С изключение на случаите, когато подаръците са предварително заявени, тази задача нерядко се оказва непосилна, а дългото обикаляне по магазините неефективно. Затова трябва да имаме ясно начертан план. Ако искаме нашият подарък не само да зарадва бъдещия си притежател, но и да бъде оригинален и ефектен, то трябва да действаме тактически. Това се изразява в проучване на интересите, заниманията и необходимостта от нещо специално, на което нашият човек е хвърлил око. Ако и това не помогне, може да се допитаме до звездите, които чертаят характерните особеностни и привички на отделните зодии.

Овен – представителите на този знак обичат да бъдат забелязвани, затова е наложително да им подарите нещо, което ще привлече погледите. Овните са дейни и спортни натури и ще се въодушевят от подаръци, които отговарят на приключенския им дух – спортна екипировка, туристически комплект, компас, бинокъл, резервация на място за планински преход, уроци по езда, карта за фитнес или басейн, билет за спортно състезание. Може да ги изненадате с някакъв уред, понеже те имат много хобита и са фенове на новостите. Не забравяйте, че този знак контролира лицето, главата и мозъка и всякакви подаръци, свързани с тези части на тялото – шапки, шалове, очила, са подходящи за овните. Най-важното е подаръкът му да е опакован в хубава, лъскава хартия.

Телец – обича да получава практични, но скъпи подаръци. Умее да ги цени и внимателно и грижливо се отнася към тях. Подходящи за телците са малките приятни вещи, които да ползват в ежедневието си – настолен часовник, писалка със златно перо, рамка за снимка. Ще ги зарадвате, ако им подарите луксозна козметика, оригинално CD с музика на любимата им група или видеоигра, уникално бижу, предмет на изкуството, литература, свързана с финансовия им просперитет или свещи и ухаещи цветя, които ще им подскажат, колко много ги обичате.
Телецът харесва комфорта, поради което непременно ще оцени подарък за бита – дори покривка за легло или спално бельо. Представителите на тази зодия ще се впечатлят от нещо, което е специално създадено за тях. Винаги се старайте да разберете предварително какво обичат, защото те се отнасят леко враждебно към новите и непознати неща.Телците са гастрономи. Вечеря в изискан ресторант или бутилка качествено вино са перфектен избор. Ако пък сте добри кулинари, може собственоръчно да приготвите кейк или сладки, които да им поднесете в красива чиния.

Близнаци – изключително впечатлителни. Те особено много ценят оказаното внимание, докато самият подарък не е толкова важен. По-важна е изнанадата и неочакваната радост.
Близнаците обожават остроумните подаръци. Те се интелектуалци по природа – хубава новоизлязла книга, билети за премиерна театрална постановка, филм или концерт, абонамент за научно-популярно списание ще ги впечатлят повече от скъпи бижута.
Високотехнологични вещи– фотоапарат, камера, MP3 плеър, нов GSM апарат, електронно судоку, всякакви остроумни джаджи също ще бъдат оценени високо.
Близнаците често губят вещите си, така че спокойно може да им подарите нещо, което вече са притежавали.

Рак – не се интересува от стойността на подаръка, а от неговото качеството и приятните преживявания, свързани с поднасянето му. Ето защо би било добре да си подготвите реч. След това подарете цветя, нещо за масата (например бутилка вино) и накрая пристъпете към поднасянето на самия подарък. Каквото и да му поднесете, той ще ви благодари поне няколко пъти без излишни емоции, но никога няма да покаже пренебрежение.
Раците са домошари. Кулинарна книга или уред, фотоалбум или какъвто и да е друг предмет за дома ще бъдат приети с огромно удоволствие. Подходящи подаръци за тях са и неща, които носят комфорт и удобство. Хубав халат и удобни топли чехли са добър избор.
Представителите на този знак често са колекционери. Разберете какво събира вашият рак и въпросът с подаръците ще бъде решен веднъж завинаги. Антикварни предмети, всякакви дрънкулки, дарове от морското дъно – раковини, рачета, морски звезди – ще го зарадват.
Колкото и странно да изглежда, домошарите-раци обичат да пътуват. Самолетен билет до която и да било точка ще ги зарадва повече от всичко. При липса на пари може да им купите географска карта, за да си набележат сами любимия маршрут, или просто да ги поканите на дълга разходка.

Лъв – обича да е на върха, да му се възхищават, да го хвалят, да е най-добър във всичко, включително и при получаване на подаръци. Те трябва да правят впечатление, да са внушителни, скъпи, както се полага на царска особа. Стилен, уникален, шокиращ или необикновен – такъв трябва да е вашият избор, за да зарадвате царствения лъв.
Лъвът е слънчев знак и обожава всичко жълто и оранжево. Той обича големите екзотични букети, огромните картички и опаковки от лъскава хартия. Изключително важна за него е и церемонията по поднасянето. Колкото по-дълъг и помпозен е този ритуал, толкова по-добре.
Представителите на този знак обичат да създават и да творят. Подарете им нещо, което да стимулира тяхната артистичност и творчество или да подхранва любовта им към грандиозни и изящни развлечения.
Избирайки подарък за тях, обърнете внимание на възможности като спа-процедури, екскурзии, вечеря в скъп ресторант.

Дева – за представителите на тази зодия най-важното е подаръкът да бъде практичен и максимално полезен. Кухненски робот и всякаква друга кухненска техника би им харесала. Ако имате ограничени средства, подарете набор от кърпи за маса, поднос, някаква посуда.
Девите са акуратни и организирани. Подходящ подарък за тях са качествен органайзер, хубава кожена чанта, лаптоп, аксесоари за компютъра. Светъл пуловер или риза, елегантен шал, класическа вратовръзка, стилен чадър ще са в унисон с пестеливата им елегантност.
Девите имат разностранни интереси и затова изборът на подарък зависи от това колко добре познавате дадения човек. Можете да ги зарадвате с компакт диск на любимата група, енциклопедии, репродукции на известни картини, занаятчийски произведения на изкуството.

Подарък според зодията – II част