Масла

58
Добави коментар
boby_polytron
boby_polytron

Нашият онлайн магазин за моторни масла и добавки CASTROL, предлага автомобилни масла с удължен интервал на смяна – полусинтетични масла 10W40 и15W40 за 25 000км. или 3 години и пълносинтетично масло 5W40 за 50 000км. или 3 години, добавки за масло,  добавки за бензинови и дизелови двигатели, проникваща смазка – спрей и литиева грес.

Добавките за масло значително увеличават срока на годност на двигателя,повишават компресията и икономичността на разхода на гориво. Предизвикват по-ниско топлоотделяне при работно състояние на двигателя и по-ниско ниво на шум. Дават пълна защита на двигателя при студено запалване. Предпазват двигателя при загуба на масло или охладител.

Намаляват разхода на масло и отделянето на замърсители.100% базирани на петролна основа,не съдържат твърди частици причиняващи вредни отлагания. Съвместими са  с всички видове моторни масла.

Препоръчват се за всички бензинови и дизелови двигатели, електрически генератори, земекопно оборудване и всякакво друго оборудване задвижвано с двутактови двигатели.

Също така се препоръчват и за употреба при хидравлични системи, трансмисии, скоростни кутии, диференциали, лагери и лагерни композиции, крайпътно оборудване , селскостопанска техника, минно и железопътно оборудване, сондажна техника, за петролни и водни кладенци и машинни инструменти.

Добавките за бензин и дизел спомагат за спестяване на гориво. При редовна употреба продуктът почиства горивните системи, инжектори, карбуратори и клапанни гнезда.

Допринасят за по-пълното изгаряне на горивото и по-добра компресия. Предпазват от замръзване на горивото при ниски температури. Съвместими са с всички видове горива.

Значително намаляват замърсяването на околната среда. Приложение: бензинови и дизелови двигатели на пътнически коли, леко и тежкотоварни камиони, електрически генератори, земекопни машини и всички машини с двутактови двигатели

Технологично най-напредналите смазочни продукти, научен пробив в микро-смазочната технология, елиминират 95%-99% износването на двигателя и оборудването, драстично намаляват разхода на гориво и масло.