Даниела Ефремова: Бойко Борисов е самотен човек!

6
Добави коментар
sscarfacee
sscarfacee

Даниела Ефремова: Бойко Борисов е самотен човек!

Катя Колева+
11 декември 2010

Самотен ли е Бойко Борисов?

Небезизвестната ясновидка Даниела Ефремова отново заговори за премиера Бойко Борисов в интервю за информационна агенция „Блиц“.

Ефремова пожела среща с Бойко. Според нея той поглъща твърде много негативна енергия. Освен това според нея премиерът е много самотен човек.

„Много е сам този човек! Изглежда канара, но като душевност е крехък. Бойко е много интересна „сплав” човек. Невидимите ще го държат на крака, за да си изпълни мисията, но той без да знае, поглъща много негативизъм“, разказа още феноменката.

Много са фалшивите приятели до Борисов. Повече от самите приятели, които едва се броят на едната ръка. До Борисов няма жена, което може би е в негов минус в работата му като политик. Всички тези мисли са продиктувани на Ефремова от „Невидимите“, които ежедневно и съобщават интересни факти както за популярните

Георги Първанов се гласи да става премиер?

личночности у нас, така и за обикновените й пациенти, които много често стават нейни последователи.

За Георги Първанов, че повече няма да бъде президент е ясно, но ето че и Ефремова вижда същата хипитеза.

„Първанов няма да изкара друг мандат като президент. Той се бори за премиерски пост – притворно, с финтове, с намерения за нова партия. Кои ще са вътре? Пенсионирани бивши величия и приказливци. Нищо не става от тях. Да си гледат внуците – това бих им казала. По този начин Първанов няма да успее нищо да направи“, категорична бе пророчицата

Чудеса.нет препоръчва и: